Isus Se îngrijea de nevoile oamenilor

 Isus străbătea toate cetăţile şi satele, învăţând pe norod în sinagogi, propovăduind Evanghelia Împărăţiei şi vindecând orice fel de boală şi orice fel de neputinţă care era în norod.

(Matei 9:35)

O credincioasă adventistă dintr-o ţară africană n-a încetat să le slujească oamenilor nici după ce a ieşit la pensie. În localitatea ei, SIDA făcea ravagii, Cea mai urgentă nevoie era a orfanilor infectaţi, fiindcă erau subnutriţi. În 2002, a început, cu sprijinul bisericii ei, să le ofere copiilor câte o masă consistentă, şase zile pe săptămână. A pornit cu 50 de copii, iar în 2012 a ajuns să hrănească zilnic 300 de copii. Aşa s-a născut ideea de a înfiinţa o grădiniţă, la care, în prezent, sunt înscrişi 45 de copii. Pe lângă acestea, membrii bisericii locale distribuie hainele primite de la ADRA, oferă legume şi cereale cultivate de ei şi au grijă de bolnavi. De asemenea, organizează clase de artizanat, unde femeile învaţă unele de la altele cum să confecţioneze obiecte de artizanat pentru a-şi câştiga existenţa. În urma acestor frumoase manifestări ale iubirii lui Isus, a venit la existenţă o nouă biserică. La început, erau doar cinci membri, dar în 2012 ajunsese deja la 160 de persoane care participau la serviciile de închinare în anul 2012. Dumnezeu le-a pus la dispoziţie resursele necesare pentru a construi un orfelinat şi un nou locaş de închinare.

Iată un exemplu cu adevărat impresionant, care subliniază o dată în plus cât este de important să ne îngrijim de nevoile oamenilor.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO