Din zilele lui Ioan Botezătorul şi până acum, în Împărăţia Cerurilor se dă buzna, şi cei năvalnici pun mâna pe ea.

Matei 11:12, NTR

În fiecare zi, noi facem alegeri importante în ceea ce privește stilul de viață, relațiile, cariera, prioritățile, prietenii sau modul de a ne recrea și distra. Pentru a înțelege cu adevărat semnificația acestor alegeri, trebuie să ne asigurăm că înțelegem implicațiile lor reale. Biblia afirmă că există o realitate nevăzută care are un mare impact asupra realității pe care o vedem.

Întrucât trăim într-o epocă a științei, nu ar trebui să ne fie greu să credem în realități invizibile. Nouă, care cunoaștem razele X, undele radio și comunicațiile wireless, ar trebui să ne fie ușor să credem în ce nu putem să vedem. Cu fiecare apel în rețelele de telefonie celulară primit sau trimis și cu fiecare mesaj video transmis prin satelit pe care îl urmărim, noi acționăm pe baza presupunerii existenței unor realități nevăzute care fac aceste experiențe reale.

Într-adevăr, marea luptă dintre Hristos și Satana formează cadrul nevăzut al lumii văzute în care trăim zi de zi. În această săptămână, vom analiza texte din Evanghelia după Matei, care ne vor ajuta să descoperim forțe pe care nu le vedem și modul în care ele influențează viața și alegerile noastre.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO