El le-a zis: «Veniţi după Mine, şi vă voi face pescari de oameni.»

(Matei 4:19)

Una dintre cele mai mari preocupări ale omenirii a fost aceea de a cunoaşte sensul şi scopul vieţii şi de a afla cum trebuie să trăim. În definitiv, nu venim pe lume având în mână instrucţiunile de funcţionare.

„Nu am înţeles care era sensul vieţii”, spunea un tânăr de şaptesprezece ani, provenind dintr-o familie înstărită, după ce a ajuns dependent de droguri. „Nici acum nu înţeleg, dar am crezut că toţi ceilalţi l-au înţeles şi că era un mare secret pe care toţi ceilalţi Îl cunoşteau, iar eu, nu. Am crezut că toţi ştiam de ce suntem aici şi că toţi erau fericiţi undeva, în ascuns, fără mine.”

Paul Feyerabend, scriitor german şi filosof în domeniul ştiinţei, mărturisea în biografia sa: „Şi uite-aşa trec zilele, una după alta, şi nu este clar pentru ce trăim.”

De aceea avem nevoie de Biblie, de Evanghelie, de istoria vieţii lui Isus şi de tot ce a făcut El pentru noi. În Isus – adică în preexistenţa Sa, în naşterea, viaţa şi moartea Sa,În lucrarea Sa din cer şi a doua Sa venire – noi putem găsi răspunsuri la cele mai presante întrebări ale vieţii. În această săptămână, vom privi către începutul vieţii şi al lucrării lui Hristos aici, pe pământ, singurele care pot da un sens deplin vieţii şi lucrării noastre.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO