Studiu Biblic – de acum si pe iPhone, iPod si iPad

Pentru a oferi o experienta cat mai placuta si o navigare cat mai usoara persoanelor care folosesc telefoanele mobile, in special iPhone, iPod si iPad, s-a implementat un format special, dedicat acestora! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati adresa site-ului nostru (http://www.studiu-biblic.ro) de pe device-ul mobil, iar site-ul isi va schimba automat forma grafica intr-un format special, dedicat device-urilor mobile!

De-a lungul celor 3 ani de cand publicam ZILNIC studiul biblic (mai popular „lectiunea” sau „scoala de sabat”) prin intermediul acestui site am incercat sa optimizam si oferim continut pe cat mai multe cai posibile, catre un public cat mai amplu. Astfel ca, pe parcursul acestor ani, am reusit sa:

Daca ar fi sa facem un calcul matematic de baza, prin intermediul studiu-biblic.ro aproximativ 3000 de persoane au acces ZILNIC la Cuvantul lui Dumnezeu, adica 93.000 de persoane lunar! Si asta fara a lua in calcul miile de persoane care citesc aceste materiale de pe cele 150 de site-uri la care oferim continut prin RSS. Aceste cifre ne arata inca o data cat de mare este puterea lui Dumnezeu chiar si in mediul online, cel mai „liber” si „necenzurat” spatiu de exprimare.

Dorim sa multumim celor care promoveaza acest site si va asiguram ca vom face tot ceea ce ne sta in putinta pentru a va oferi in continuare aceasta mana cereasca!

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO