CU DOUĂ MINUTE ÎNTÂRZIERE – PREA TÂRZIU

Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti.
Ieremia 33:3

În acea zi i-am spus fiului meu: „Trebuie să tundem gazonul, a crescut prea mult.” Și am continuat: „L-am căutat pe Tony ca să văd dacă nu este plecat în vreo cursă și este disponibil să ne ajute cu treaba aceasta.” Apoi m-am îndreptat spre telefon, gândind că, dacă o sun pe mama lui, voi afla dacă el este disponibil. Când conexiunea telefonică s-a realizat, spun:

– Bună, Muriel! Sunt Muriel din McBride (așa glumim noi, având același prenume). Spune-mi, te rog, cum să iau în legătura cu Tony? Îl sun de trei zile pe numărul lui de telefon și nu răspunde nimeni.

Atunci, ea mi-a răspuns:

– Nu ai auzit ce i s-a întâmplat?

Îi spun că nu auzisem. Iar ea continuă:

– Este internat în Spitalul „Prince George”.

– Cum? am exclamat eu șocată. Ce s-a întâmplat? S-a accidentat în timp ce tundea undeva iarba sau când căra bușteni cu camionul lui? am întrebat eu îngrozită.

Mama lui mi-a răspuns tristă:

– Nimeni nu știe cum s-a întâmplat accidentul cu mașina de tuns iarbă. La scurt timp după accident, un muncitor din preajmă a văzut că ceva era în neregulă, a alergat la el și a oprit motorul. Apoi s-a străduit să oprească fluxul de sânge. Ajutat de alți oameni, l-a dus în grabă la spitalul din oraș, unde doctorul i-a pus un garou pentru a opri sângerarea de la brațul stâng. Apoi a fost dus în grabă la Spitalul „Prince George”, aflat la 190 de kilometri depărtare. Acolo a primit peste treizeci de unități de sânge pentru a fi ținut în viață. Pierduse atât de mult sânge, încât medicul a spus că, dacă întârzia doar două minute, ar fi fost prea târziu ca să-l salveze. Tony înțelesese că Dumnezeu îi salvase viața cu două minute mai devreme.

I-am spus atunci lui Muriel:

– Eu și Mark vom merge vineri la Spitalul „Prince George”. Îi vom face o vizită lui Tony și ne vom ruga pentru el.

Joi, am făcut tot ce am avut plan. Apoi, vineri ne-am dus să-l vizităm pe Tony. Atunci am observat că brațul lui stâng era de fapt un ciot bandajat. El este dreptaci, ceea ce constituie o binecuvântare. În plus, a putut primi o proteză.

Recent am auzit că Tony poate să conducă din nou camionul. Este optimist și își face planuri de viitor. Dumnezeu aude și răspunde rugăciunilor noastre.

Muriel Heppel

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO