Dupa mai mult de trei ani de descurajari, sentimente contradictorii, imbarbatari, nemultumiri si multumiri, studiubiblic.net a ajuns la frumosul numar de 1500 de vizitatori unici pe luna care au vizualizat peste 4000 de pagini! Ca sa facem o comparatie, acest lucru ar inseamna ca intr-o singura luna Studiul Biblic – sau „Lectiunea” cum ii spunem noi – ar fi citita integral de 36 de ori iar Biblia ar fi citita integral de 3 ori! Toate intr-o singura luna!

Si asta nu e tot! Statisticile demonstreaza ca numarul de vizitatori creste vertiginos in fiecare saptamana! Mai jos puteti vedea statistici din decembrie 2007 pana astazi.

statistici_webSi numarul de abonati la feed-ul RSS si newsletter a crescut, intr-un singur an, de la 0 la aproape 100 (in prezent 84-90)!

statistici_abonati Intr-o lume in care termenul de „biserica” are din ce in ce mai putina priza la public, numarul de cititori al Cuvantului lui Dumnezeu creste vazand cu ochii! Este uimitor! Domnul fie laudat pt. aceasta!

Ca si noutate, va punem la dispozitie inca un mod de a fi notificat in momentul publicarii Studiului Biblic zilnic – Twitter. Adresa este http://www.twitter.com/studiubiblic, IDul este „studiubiblic” (fara ghilimele). Cei care au conturi si folosesc Twitter sunt invitati sa se aboneze si – de ce nu – sa faca re-tweet! Puteti gasiti icon-ul de rigoare in partea dreapta a site-ului, langa feed-ul RSS.

S-au nascut multe controverse din cauza acestui site. Am fost acuzati ca „vrem sa ne imbogatim”. Va garantam ca nimeni nu castiga absolut nimic de pe urma acestui site si nici nu va castiga! Nu exista bannere comerciale sau alte „activitati comerciale”. Toate cheltuielile sunt suportate de catre noi. Nu vom cere niciodata bani de la nimeni, nu cerem donatii. Nu vom introduce taxe si „abonamente online”! Vrem doar ca Scriptura si Cuvantul lui Dumnezeu sa fie raspandite cat mai repede! Si aici interveniti voi – cititorii si abonatii site-ului nostru.

Am fost „certati” ca promovam Cuvantul. Am fost trasi la raspundere. Ni s-a spus ca „din cauza noastra scad vanzarile!”. Ce sunt mai importanti, banii sau Cuvantul?! Nu! NU ne vom opri! Nu sunt oare si vanzarile in mana lui Dumnezeu?! Credem cu tarie ca Dumnezeu poate nu sustine, ci inzecii vanzarile chiar si cu 100 de site-uri similare cu al nostru!

O „persoana importanta” ne-a (citez!) „garantat ca intr-o luna, maxim doua, studiubiblic.net nu va mai exista!„. De atunci a trecut mai bine de un an iar site-ul nostru nu doar ca a continuat sa existe ci si-a triplat numarul de vizitatori! Vom continua sa tinem acest site online, sa-l promovam si sa oferim din ce in ce mai multe posibilitati de promovare a Cuvantului lui Dumnezeu!

Va punem la dispozitie si bannere pt. blogul/siteul dvs. in cadrul sectiunii „Promoveaza„. Fiti alaturi de noi. Rugati-va! Dati acest site, aceste articole, mai departe! Nu-l lasati pe cel rau sa intervina! Promovati Cuvantul lui Dumnezeu!

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO