Căci Însuși Domnul, cu un glas poruncitor, ca de arhanghel, și cu trâmbița lui Dumnezeu, Se va coborî din cer, și întâi vor învia cei morți în Hristos. Apoi, noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiți împreună cu ei în nori ca să‑L întâmpinăm pe Domnul în văzduh; și astfel vom fi totdeauna cu Domnul.
1 Tesaloniceni 4:16,17

Inima îmi era împovărată. O femeie tânără pe care o iubeam murea din cauza cancerului la sân. Ea mi-a fost fiică adoptivă în urmă cu mulți ani. Mintea mi-a fost invadată de conversațiile pe care le-am avut și de momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Mi-am amintit că adesea o strângeam tare în brațe și îi sărutam creștetul capului, care era acoperit de părul ei blond și cârlionțat. Dar acum ea era la mulți kilometri depărtare.

Eu mergeam cu mașina acasă de la lucru când mi-am amintit că soțul meu avea o programare în acea seară. Urma să fiu singură acasă. El m-a încurajat să ies undeva la cină, să nu fiu nevoită să gătesc doar pentru mine. Mi-am amintit că am văzut o reclamă pe Facebook la un local nou, care spuneau că au mâncare vegetariană și vând și la pachet. În meniu aveau plăcinte cu legume și cu ciuperci, așa că am oprit să încerc una dintre ele. Când am intrat, un domn din fața mea îi spunea femeii care îl întâmpina că întotdeauna mănâncă în acea parte de oraș și că, dacă mâncarea era bună, plănuia să mai revină.

Fără să mai aștepte măcar o secundă, ea a răspuns:

– Ei bine, atunci ne vedem mâine!

Am zâmbit în sinea mea. O admiram pentru că ea credea în produsul ei.

Credință!

Acest dialog scurt m-a făcut să mă gândesc la credința mea în Isus. Știu că Scriptura, Cuvântul Său, este sigură și asta mă face să am credință că într-adevăr va veni un „mâine” mai bun. Ne vom reîntâlni cu cei dragi de la care a trebuit să ne luăm rămas-bun. Nu vor mai fi lacrimi. Nici cuvinte de despărțire. Nu va mai fi cancer. Într-o zi, o voi vedea din nou pe această fiică mult iubită. Am încredere că Isus este Domn și El este credincios. Așa că pot găsi mângâiere și chiar bucurie, spunând: „Ne vedem mâine!”

autor: Marsha Hammond-Brummel

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO