V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri, dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.
Ioan 16:33

În mijlocul pandemiei de COVID-19 din 2020, cu atât de multe pierderi pentru mulți dintre noi, am avut și eu frustrările mele, în special pe parcursul unei anumite săptămâni. Trezindu-mă într-o noapte de vineri la ora 3, am trecut în revistă tot ce se întâmplase în acea săptămână și mă întrebam cum voi face față zilei, fără soluții la niciuna dintre problemele care apăruseră.

Cu o lună înainte de aceasta, am căzut, contuzionându-mi plămânii, și aveam încă dureri. Nu fusesem în stare să-l spăl pe câinele nostru, care avea nevoie disperată să fie îmbăiat, și, în plus, trebuia tuns. Peste toate, se stricase mașina de tuns. Trebuia de asemenea să îl duc la veterinar pentru consultație și medicația necesară. Dar magazinele erau închise, iar activitățile comerciale neesențiale, de asemenea.

În plus, computerul nostru nu funcționa bine, blocându-se adesea. Aveam nevoie de cineva care să-l repare.

Între timp, banca ne sunase ca să ne anunțe că avem o taxă urgentă de achitat. Ni se spusese să nu mai folosim cardul de credit și să-l așteptam pe cel nou.

Curând după aceea, încercând să-mi fac o programare la medicul meu, am aflat că, în acel weekend, cabinetul era închis. Când a venit curierul, am descoperit că termostatul comandat nu era cel de care aveam nevoie. Așa că a trebuit să iau legătura cu firma respectivă și să îndrept lucrurile.

Doamne, unde ești? m-am întrebat. Eram atât de descurajată că nu puteam să rezolv prea mult dintre toate câte se adunaseră. Casa nu era curățată și nu eram capabilă să gătesc cât ar fi trebuit. Nu-mi stă în fire să zac rănită. Însă mă simțeam depășită de situație.

Până la sfârșitul după-amiezii de vineri, Domnul a răspuns: Am fost cu tine toată ziua, ocupat să-ți rezolv problemele. Și exact așa a făcut. Una câte una, El a selectat lucrurile mai importante pentru a fi rezolvate imediat, de cele ce puteau aștepta până săptămâna următoare. Am putut să mă bucur de odihna minții și a corpului în acel weekend.

Lucrurile bune, rele sau obișnuite – nimic în lumea aceasta nu durează o veșnicie, dar în ceruri vom experimenta doar ce este bun.

Donna J. Voth

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO