Astfel dar, după cum aţi primit pe Hristos Isus, Domnul, aşa să şi umblaţi în El.

(Coloseni 2:6)

Când Courtney a absolvit gimnaziul la o şcoală creştină, diriginta ei i-a cerut fiecărui părinte să scrie o binecuvântare pentru copilul lui. Mesajul meu pentru Courtney a fost următorul:

„Suntem binecuvântaţi când Dumnezeu hotărăşte că vom fi părinţi. Zilnic ar trebui să Îi mulţumim că ne-a considerat pregătiţi pentru aceasta.

Când un capitol din viaţa copiilor noştri se încheie şi un altul urmează să înceapă, ne rugăm ca ei să rămână sub călăuzirea lui Dumnezeu şi să meargă de mână cu El în rugăciune, în studiul Bibliei şi în implicarea în biserică.

Fie ca atunci când copiii noştri încep un nou drum să caute întotdeauna îndrumare la Isus Hristos, căci El îi va călăuzi pe drumul pregătit pentru ei. Ne rugăm ca ei să asculte vocea blândă a Duhului Sfânt, care vorbeşte minţii şi inimii lor.

Vor exista încercări şi ispite, însă Dumnezeu ne-a promis că nu vom fi Încercaţi mai mult decât putem duce cu ajutorul Său.

Acestea vor fi pentru tine ocazii de creştere spirituală. Există un timp pentru toate. Eclesiastul 3 spune că acesta va fi timpul tău – momentul în care credinţa ta va fi încercată. Ai crescut crezând lucrurile acestea şi prin această credinţă vei putea să iei cele mai bune decizii.

Aminteşte-ţi să priveşti la Isus în creşterea ta spirituală, aşa cum spune poezia «Urme în nisip». Când viaţa devine o povară prea greu de purtat, Dumnezeu e totdeauna cu tine. El te va lua în braţe şi te va purta în cele mai dificile momente. Celui care cere, El îi răspunde. E mai mult decât binevoitor să ne ajute în orice spunem sau facem.

Aşa că acum, când pleci într-o călătorie nouă, fie ca Dumnezeu să fie călăuza ta pe drumul spre cer. Ascultă vocea liniştită şi blândă care te îndeamnă să iei deciziile cele mai bune, deciziile care să onoreze şi să aducă laudă Numelui Său.”

La sfârşitul binecuvântării, am adăugat o rugăciune pentru Courtney: „Tată iubit din ceruri, Iţi mulţumesc pentru că mi-ai încredinţat-o pe Courtney. E o binecuvântare şi un dar nepreţuit din partea Ta. Aş dori să fiu întotdeauna un exemplu viu, care să înalţe şi să respecte Numele Tău, aşa încât ea, la rândul ei, să trăiască fiind un exemplu.”

Iar rugăciunea mea este ca şi tu să primeşti astăzi şi în fiecare zi o binecuvântare specială.

DOTTIE DE ROULAC

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO