Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cărmăzul, se vor face albe ca zăpada;
 de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna.

(Isaia 1:18)

Se apropia ziua mea de naştere. Încă trei zile până pe 16 nciembrie. Am tot frecat şi-am curăţat. Am schimbat milieurile de pe măsuţe şi am pus o nouă faţă de masă croşetată pe masa din sufragerie. Păstrez această faţă de masă pentru ocazii speciale, pentru că are croşetat câteva motive care îmi plac în mod deosebit. Sub faţa de masă croşetată am pus una cu mătase albă, spunându-mi: Trebuie să am grijă să păstrez totul intact până când familia şi prietenii mei vor sosi în weekend. Am pregătit masa tun timp pentru a nu lăsa totul pe ultima sută de metri.
La un moment dat, având puţin timp liber, am zis să imi fac tte lucru, amintindu-mi totuşi să nu murdăresc faţa de masă. Casa noastră e destul de mică şi, neavând la dispoziţie un spaţiu de lucru, mi-am zis că voi fi atentă şi voi lucra la masă. Nu am folosit ceva cu care să o acopăr, să o protejez.

În timp că făceam nişte felicitări, ai ghicit, carioca roşie mi-a scăpat, iar pe faţa de masă albă a rămas o pată roşie. M-am apucat să bombăn. Tocmai acum? Ce e de făcut ?

Plouase zdravăn toată ziua. Nici măcar opţiunea de a ieşi să le duc undeva la curăţătorie nu îmi rămăsese. Să o întorc pe faţa cealaltă! Pata tot s-ar vedea. Şi mi-a venit ideea salvatoare! Am încercat Tipp-Ex. Corectorul fluid. Din fericire, am reuşit să fac pata să dispară.

Întâmplarea asta m-a făcut să îmi amintesc de dragostea lui Isus. Cădem zilnic în ispită şi păcătuim. Nu intenţionăm să facem ceea ce facem, dar alunecăm din nou şi din nou şi cădem şi ne murdărim vieţile cu păcate. Apoi vine Isus, Se atinge de viaţa noastră şi ne curăţă cu sângele Său preţios. Îndepărtează pata păcatului şi ne dă, în schimb, haina curată a neprihănirii. „Ai milă de mine, Dumnezeule, în bunătatea Ta! După indurarea Ta cea mare, şterge fărădelegile mele! Spală-mă cu desăvârşire de nelegiuirea mea şi curăţă-mă de păcatul meu!” (Psalmii 51:1,2).

Ce Salvator minunat este Isus, Domnul meu!

PRISCILLA E. ADONIS

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO