Răspunsul neașteptat al lui Dumnezeu

 Prada celui puternic îi va fi luată şi cel prins de asupritor va scăpa, căci Eu voi lupta împotriva vrăjmaşilor tăi şi voi scăpa pe fiii tăi.

(Isaia 49:25)

Eu cred că Dumnezeu ne trimite crâmpeie ale iubirii Sale în calea noastră pe acest pământ ca să ne încurajeze. Într-o marţi după-amiază mă simţeam foarte slabă în credinţă. Aveam nevoie ca Dumnezeu să-mi dea asigurarea că-mi iubea copiii şi că intervenea în viaţa lor ca să-i ţină departe de puterea lui Satana. Am invocat făgăduinţa conform căreia, dacă copiii noştri sunt ţinuţi captivi în laţul lui, Dumnezeu poate să-i elibereze, aşa că, în loc să conduc cele şapte minute până acasă pentru masa de prânz, am făcut o plimbare prin campus până la Grădina Rugăciunii. Aici m-am aşezat pe banca mea preferată şi am petrecut 15 minute vărsându-mi sufletul înaintea Domnului pentru diversele nevoi ale copiilor mei.

Deschizând uşa de la birou, am observat celularul meu vibrând pe măsuţă. M-am uitat şi am văzut un mesaj de la firma de pază şi protecţie de acasă – o autospecială fusese trimisă spre casa noastră. Am condus repede acasă, dar, intrând pe strada noastră, am văzut că maşina de pompieri se îndepărta deja. Am verificat casa, dar n-am găsit nimic care să declanşeze alarma şi eram un pic iritată că a trebuit să plec de la serviciu.

Pe drumul de întoarcere la birou, am rămas blocată în traficul infernal din intersecţia cu patru direcţii de lângă iazul cu raţe sălbatice. Îmi făceam probleme din cauza întârzierii, dar apoi mi-am dat seama care era cauza. Un camion cu semiremorcă era oprit în intersecţie, blocând traficul din toate direcţiile.

M-am uitat mai atentă şi l-am văzut pe şofer în mijlocul drumului. Şi spre surpriza mea, avea în mâinile lui mari o răţuşcă pufoasă, gălbuie care se rătăcise de iaz, inconştientă de moartea sigură care o aştepta în mijlocul traficului. Şoferul camionului a luat cu blândeţe răţuşca şi a dus-o în siguranţă, departe de şosea. Aveam impresia că tot Collegedale încremenise ca să dea atenţie gestului de bunătate din inima unui şofer de camion.

Lacrimile mi-au umplut ochii, văzând această întruchipare nepreţuită a dragostei şi grijii lui Dumnezeu. Acel moment minunat a fost răspunsul lui Dumnezeu la rugăciunea mea. El mi-a arătat că, dacă şoferul unui camion este mişcat de pericolul în care se află o răţuşcă, cu mult mai mult Dumnezeu va avea milă de copiii mei şi-i va ţine departe de puterea distrugătoare a lui Satana.

MARYYANNE POULSON

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO