Eu sunt Domnul, care te vindecă.

(Exodul 15:26)

 Eu sunt totdeauna cu Tine; Tu m-ai apucat de mâna dreaptă.

(Psalmii 73:23)

Era o zi frumoasă de toamnă. Bătaia în uşă semnala că poştaşul avea un pachet pentru noi cu lucruri pentru misiune. Mi-am adus aminte şi că pusesem deoparte pentru el o pâine făcută în casă.

Pentru că nu voiam să uit nici vecinii şi nici poştaşul în acest timp de sfârşit de an, făceam din când în când pâine de casă şi o băgăm în congelatorul din garaj. Împreună cu soţul meu, ne-am grăbit să deschidem uşa la garaj, pentru ca poştaşul să ducă cutiile direct din camionul său la locul unde lucram, care se afla chiar lângă maşină în garaj.

Am ajuns la uşă cu pâinea în mână exact în momentul în care poştaşul ridica cutiile din camion. Deodată, m-am împiedicat de un covoraş din spatele maşinii şi am simţit că mă prăbuşesc. Instinctiv, în cădere i-am aruncat pâinea şi am căzut cu toată greutatea într-o parte, pe şoldul drept. Din reflex, poştaşul a direcţionat „proiectilul zburător” direct în camionul deschis, dând drumul cutiei pe podeaua garajului şi fugind să mă ajute.

După ce s-au asigurat că nu aveam niciun os rupt, cei doi oameni au încercat să mă pună din nou pe picioare. În afara eului un pic şifonat, eram bine. Totuşi mă simţeam puţin ameţită, aşa că am mers să mă întind în dormitor, cu o pungă de gheaţă pe partea unde mă lovisem cel mai tare. Curând mi s-a alăturat şi soţul, care a îngenuncheat şi s-a rugat pentru sănătatea mea. Amândoi eram foarte recunoscători pentru că, aparent, nu aveam niciun traumatism. Apoi m-am rugat şi eu ca totul să fie bine.

Mai târziu, în timpul nopţii, a început să mă doară mâna dreaptă. M-am rugat din nou, pentru că mă temeam să nu-mi fi rupt nişte oase mai mici. Iar în acest caz, nu mai puteam să tai şi să lipesc nimic pentru copiii cărora le slujeam în misiune. Am aplicat un bandaj ACE pe mână şi m-am simţit mai bine.

Isus Se ocupă cu vindecările de mult timp. „Isus străbătea toată Galileea…, tămăduind orice boală şi orice neputinţă care era în norod. … Şi aduceau la El pe toţi cei ce sufereau de felurite boli şi chinuri: pe cei îndrăciţi, pe cei lunatici şi pe cei slăbănogi, şi El îi vindeca” (Matei 4:23,24).

În zori, mâna deja nu mă mai durea! Am fost atât de recunoscătoare că Domnul veghează asupra noastră în fiecare zi.

FRIEDA TANNER

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO