În credinţă au murit toţi aceştia, fără să fi căpătat lucrurile făgăd uite, ci doar le-au văzut şi le-au urat de bine de departe, mărturisind că sunt străini şi călători pe pământ. Cei ce vorbesc în felul acesta arată desluşit că sunt în căutarea unei patrii.

(Evrei 11:13,14)t

Era o zi specială pentru biserica noastră – ne-am bucurat de vizita unui frate pastor care a susţinut serviciul divin de dimineaţă, după-amiază am avut program muzical, iar seara încă o întâlnire. Între programul de după­ amiază şi întâlnirea de seară am mers acasă pentru câteva ore de odihnă şi ca să servim cina. Fiul şi nora noastră, împreună cu cei trei copii ai lor, au venit şi ei la noi şi, în timp ce ne aflam toţi la masă, Brianna, nepoţica noastră de numai trei anişori, a observat pe masă o revistă care avea pe copertă o imagine a cerului. S-a uitat la ea, a înşfăcat-o repede, s-a dat jos de pe scăunelul ei şi a fugit spre mine, strigând foarte entuziasmată: „Buni­co, uite cerul! Vrei să mergi?” Apoi a alergat la soţul meu şi i-a spus: „Papi, uite, uite cerul! Mergi cu mine?” Şi-a făcut drum spre cealaltă parte a mesei, unde erau mama, tata şi frăţiorul ei şi, cu vocea drăgălaşă, foarte bucuroasă şi entuziasmată, cu ochii strălucitori şi faţa radiind de fericire, a exclamat că acolo era cerul -nu voiam să mergem cu ea în cer?

Brianna are acum opt ani, dar nu voi uita niciodată entuziasmul ei legat de frumoasa imagine a cerului. Ea deja îşi făcuse planurile să meargă şi ne invita şi pe noi.

Sunt eu la fel de entuziasmată că merg acasă, în cer? Da, sunt! De-abia aştept! Sunt nerăbdătoare să schimb această lume pentru un loc mai bun. Sunt entuziasmată la fel ca Brianna – vreau să merg în cer împreună cu toată familia mea.

Ce întâlnire va fi aceea când îi vom vedea pe toţi membrii familiilor noas­tre, care astăzi nu mai sunt cu noi, dar mai mult decât toate, ce bucurie să-L vedem pe Domnul şi Mântuitorul nostru, care a venit pe acest pământ, schimbând căminul Său ceresc splendid pe un pământ plin de păcat şi suferinţă, dându-Şi viaţa pentru ca noi să putem trăi veşnic într-un astfel de loc minunat – cerul!

Vă invit să trăim fiecare zi anticipând acest mare eveniment – sosirea acasă! „Vrei să mergi?”

GINGER BELL

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO