[vineri, 16 decembrie]

 

 

Studiu suplimentar:

Ellen G. White, Divina vindecare, capitolul „Vindecarea minții”, Sfințirea vieții, capitolul „Adevărul în contrast cu teoriile false”

 

„Marea luptă se apropie de sfârşit. Fiecare veste despre calamităţile de pe mare sau de pe uscat este o mărturie că sfârşitul tuturor lucrurilor este aproape. O declară războaiele şi veştile de războaie. Oare există vreun creştin a cărui inimă să nu bată mai repede când anticipează marile evenimente care ne stau în faţă? Domnul vine. Auzim paşii unui Dumnezeu care Se apropie” (Ellen G. White, „Maranatha”, p. 220).

 

„Trăiți viața de credință zi după zi. Nu vă îngrijorați și nu vă agitați cu privire la perioada de criză, trăind astfel un timp de necaz înainte de vreme. Nu gândiți: «Mi-e teamă că nu voi face față zilei celei mari de probă.» Voi trebuie să trăiți în prezent, pentru ziua de azi și atât. Ziua de mâine nu vă aparține. Astăzi trebuie să obțineți biruința asupra sinelui. Astăzi trebuie să luptați lupta cea bună. Astăzi trebuie să credeți că Dumnezeu vă binecuvântează. Și, pe măsură ce obțineți biruința asupra întunericului și necredinței, veți îndeplini cerințele Învățătorului și veți deveni o binecuvântare pentru cei din jurul vostru” (Ellen G. White, în „Signs of the Times”, 20 octombrie 1887).

 

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO