In urma apelului facut in 8 Mai cu privire la nevoia de editori au dat curs rugamintii mele un numar de 3 persoane, din care doua sunt deja in „campul muncii”. Lucrul acesta este deosebit datorita numarului destul de mic de persoane care viziteaza zilnic acest site! Practic din 30 de vizitatori zilnici, 3 s-au oferit sa ajute, asta inseamna 10% din „audienta”!

Si daca tot am trecut la „reorganizare”, am crezut de cuviinta sa fac upgrade si la WordPress, in acest moment StudiuBiblic.Net folosind ultima versiune a acestui script.

Tot ca si noutate vine si pagina Echipa. Pana acum aceasta sectiune nu a fost necesara deoarece numarul de persoane implicate in editarea acestui site era mic (mai exact 1 editor si 1 administrator). Acum insa incepem sa fim un pic mai „organizati”, unele persoane s-au retras, deci am simtit nevoia sa fie specificati undeva pt. munca depusa.

O alta modificare notabila este feed-ul RSS. Pana acum am oferit continut RSS direct de pe feed-ul generat de WP. Astazi am introdus acest site pe FeedBurner, in consecinta rog ca toate persoanele care citesc continutul acestui site prin RSS sa preia continutul de la noua adresa: http://feeds.feedburner.com/studiubiblic. Este foarte important deoarece dorim sa avem niste statistici, macar minime, despre acest site si vizitatorii sai.

Trecand la capitolul „articole”, doresc sa anunt faptul ca incepand de astazi comentarea articolelor va fi deschisa. Pana acum, pt. comentarea unui articol, era necesara inregistrarea unui utilizator. Deoarece acest proces pare complicat la prima vedere am decis sa ofer cititorilor posibilitatea sa comenteze orice articol, singura obligatie fiind specificarea unei adrese de e-mail (care nu va fi publicata sau folosita in scopuri publicitare) in momentul publicarii comentariului.

In final doresc sa reiau apelul facut in 8 mai, si anume faptul ca avem nevoie de cat mai multe persoane care sa aiba in primul rand dorinta sa ajute la mentinerea acestui site, prin editarea/publicarea studiului zilnic. Nu sunt necesare cunostinte tehnice avansate nici calculatoare performante. Sistemul de publicare este EXTREM de simplu de folosit (click&go) iar publicarea se poate face in avans (adica se introduce informatia o data pe sapt., pt. mai multe zile, urmand ca sistemul sa publice articolul la timpul potrivit).

Daca doresti sa ne ajuti in acest sens te rog sa ne contactezi cat mai repede! Cu cat acest site are mai multi editori cu atat publicarea studiului este mai facila pt. restul echipei iar vizitatorii nostrii se pot bucura de continut stabil.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO