Până la bătrânețea voastră Eu voi fi Același, până la căruntețele voastre vă voi sprijini. V-am purtat și tot vreau să vă mai port, să vă sprijin și să vă mântuiesc.
Isaia 46:4

Comoda pe care o cumpărasem cu vreo treizeci de ani în urmă devenise în cele din urmă inutilizabilă. Eram o absolventă săracă atunci când am făcut achiziția, așa că nu era de cea mai bună calitate. Mă servise bine de-a lungul anilor, dar ziua ei venise și trecuse.

Am vizitat o mică afacere specializată mai ales în mobilier din lemn nefinisat. Am ales una dintre puținele piese finisate pe care le aveau în stoc. Finisarea mobilei nu este un lucru la care să mă pricep, iar încredințarea operațiunii unuia dintre furnizorii preferați ar fi adăugat între șase și opt săptămâni la data de livrare. Piesa urma să fie livrată săptămâna următoare, ceea ce îmi dădea șase zile pentru a goli vechile sertare și a le muta pentru a face loc noului mobilier. Am golit sertarele și le-am dus la zona de gunoi vrac din cartierul meu. Mai trebuia să scap de cufăr și am sperat că cei de la livrare vor fi de acord să îl scoată pentru mine.

Cu două zile înainte de livrarea noii piese, m-am săturat să mă tot uit la vechiul cufăr. Însă încă nu aveam nicio garanție că cei de la livrare vor fi dispuși să îl îndepărteze. Pentru că fusese făcută din plăci aglomerate, vechea mea comodă era destul de grea, dar am reușit să o mut pe un cearșaf vechi și să o târăsc afară pe ușa din față și să o cobor paisprezece trepte până în stradă. Odată ajunsă în stradă, m-am oprit să mă asigur că este centrată pe cearșaf, înainte de a o târî până la zona de colectare.

O mașină care trecea prin zonă a oprit și o femeie în uniformă United Parcel Service a sărit din mașină și s-a oferit să ajute. Cu două perechi de mâini, a fost nevoie de aproximativ un minut pentru a trage cufărul greu la locul de odihnă. I-am mulțumit femeii din toată inima, iar ea mi-a spus că se bucură că a ajutat, fiind obișnuită să mute obiecte grele.

Nu I-am cerut lui Dumnezeu să mă ajute să mut cufărul greu, dar El a trimis pe strada mea o persoană specializată, cineva care era obișnuită să mute obiecte grele, chiar în momentul în care aveam nevoie de ajutor. Nu este uimitor cum are El grijă de nevoile noastre? Chiar și atunci când credem că nu avem nevoie de niciun ajutor, El promite să ne poarte și să ne susțină.

Ce Dumnezeu minunat slujim noi!

autor: Jean Arthur

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO