În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi, după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.
Ioan 14:2,3

Am mers la cumpărături pentru o ramă pe care să o pun unui goblen pe care îl făcusem. Nu era de o dimensiune standard și îmi era greu să găsesc o ramă. Până la urmă, după ce căutasem în mai multe magazine, am decis să mă uit la tablouri care erau deja înrămate, și atunci am găsit unul de dimensiunile potrivite. L-am cumpărat, l-am dus acasă și mă pregăteam să scot imaginea și să îmi pun goblenul în loc, când am citit sfârșitul citatul din imagine. Spunea: „Viața te duce în locuri neașteptate; dragostea te aduce acasă.” Imediat am știut că trebuia să atârn tabloul așa cum era și să continui căutarea pentru o altă ramă.

M-am născut și am crescut în Topeka, Kansas. Acolo era acasă, însă viața m-a dus în câteva locuri neașteptate. M-am căsătorit cu un pastor și am petrecut timp în mai multe locuri din câteva state, dar dragostea m-a adus întotdeauna înapoi în Topeka, acasă, în fiecare vară și la fiecare sfârșit de an.

Copiii noștri au crescut, s-au căsătorit și își cresc familiile departe de Colorado, unde locuiesc împreună cu soțul meu acum. Dar în fiecare vară și uneori de sărbători se îndreaptă spre Colorado. Dragostea îi aduce acasă.

În Biblie găsim o istorisire despre un tânăr care a crezut că vrea ceva ce căminul lui nu îi oferea, așa că a plecat. Dar, după ce a experimentat ceea ce avea lumea de oferit, a știut că vrea să meargă înapoi acasă. S-a întors acasă în brațele iubitoare ale tatălui său care îl aștepta.

Datorită dragostei, Isus Și-a părăsit căminul și a venit în această lume distrusă de păcat pentru ca noi să putem merge într-o zi în căminul ceresc și să fim veșnic cu El. Când petrecem timp cu Isus, contemplând dragostea Lui pentru noi, răspunsul nostru va fi un iubitor „vreau să merg acasă”. Așa cum spune Biblia: „Dragostea lui Hristos ne strânge” (2 Corinteni 5:14). „Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea”  (1 Corinteni 13:13). Ia-ți timp să stai cu Isus în fiecare zi, și această relație de dragoste te va duce acasă – în căminul ceresc.

autor: Sharon Oster

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO