DUMNEZEU ESTE AJUTORUL MEU – PARTEA 2

Binecuvântat să fie Domnul, căci Și-a arătat în chip minunat îndurarea față de mine!
Psalmii 31:21

A venit Sabatul în care trebuia să cânt. Așteptam cu nerăbdare să interpretez cântecul experienței mele, „Follow Me!”

Dar, când să înceapă programul, a început și furtuna. Curând au apărut fulgerele și am auzit tunetele bubuind pe cer! Am început să mă rog ca această furtună să nu vuiască exact când urma să cânt eu și să nu se audă.

Când am pășit spre amvon, s-a mai auzit un tunet puternic! S-a cântat introducerea și apoi am început și eu să interpretez imnul special. Am fost binecuvântată, pentru că am putut împărtăși cântarea cu familia bisericii.

După program, vorbeam cu un prieten, Scott Clarke, responsabil cu sistemul audio. M-a întrebat dacă am observat faptul că microfonul de la amvon nu a funcționat în timpul programului. I-am spus că nu am observat. Apoi mi-am amintit că mi-au înmânat un microfon de mână la care să cânt și cei din față foloseau și ei microfoane de mână. Tocmai pentru că microfonul de la amvon nu funcționa.

Apoi, Scott mi-a spus restul experienței: „Pe toată durata programului, nu am reușit să fac microfoanele de la amvon să funcționeze. Așa că m-am asigurat că cele două microfoane de mână funcționau. Când ai pășit la amvon, s-a auzit un tunet puternic – apoi ai început să cânți și microfonul a început să funcționeze!”

Uau! Ce minune a făcut Dumnezeu! Am fost binecuvântată deoarece nu a mai fost confuzie în față și atenția publicului nu a fost distrasă.

Lăudat fie Domnul pentru bunătatea Lui plină de iubire!

autor: Sharon Follett

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO