Nu aveți, pentru că nu cereți.
Iacov 4:2

„Doamne, Te rog aranjează Tu ca să primesc un bilet de avion gratuit. Tu știi cum. Îți mulțumesc. Amin!” Aceasta a fost rugăciunea mea în decembrie 2019. Călătorisem de la Londra la St. Maarten de două ori în acel an și prietena mea tocmai ce își anunțase data nunții, mai 2020. Nu puteam să lipsesc de la acea nuntă, dar aceasta însemna încă un bilet de avion scump (spre aceeași destinație) în doar câteva luni. Așa că am înălțat o rugăciune îndrăzneață.

Ce încredere aveam să mă rog pentru un bilet de avion gratuit? Ei bine, prima mea călătorie spre St. Maarten din acel an fusese gratuită. Mă întorceam de la Londra, în decembrie 2018, când compania aeriană a anunțat că zborul depășea limita de greutate și le-a oferit câtorva pasageri un voucher de călătorie ca recompensă pentru cei care renunțau la acel zbor. Am acceptat oferta fără să clipesc.

Un an mai târziu, Îi ceream lui Dumnezeu același lucru. Nici măcar nu mai călătoream cu aceeași companie aeriană, dar aveam încredere că El îmi poartă de grijă. În ziua călătoriei, m-am rugat și am așteptat să aud dacă și acel zbor era prea încărcat. Am fost entuziasmată (deloc îngrijorată) când am auzit că zborul depășea limita de greutate, dar, în loc să le ceară pasagerilor să renunțe la locurile lor, ei au ales să realimenteze în Antigua pentru a fi mai ușoară decolarea de pe dealurile din St. Maarten cu mai puțin combustibil. Ce trebuia să fie o escală de doar o oră în Antigua s-a transformat într-o întârziere mai lungă, din cauză că o roată de la avion nu era corespunzătoare și trebuia schimbată. Lăudat fie Domnul pentru providența Lui! În cele din urmă, am aterizat în Londra cu o întârziere de patru ore, așa că am pierdut zborul de legătură de la Amsterdam.

Legislația Uniunii Europene prevede că am dreptul la o despăgubire de până la șase sute de euro pentru un zbor cu întârziere mai mare de trei ore. Eu am primit un voucher de călătorie de opt sute de euro! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a răspuns rugăciunii mele extraordinare și mi-a depășit așteptările!

Când i-am spus prietenei mele despre acest lucru, ea a râs și a spus: „Nu avem pentru că nu cerem.” Sunt atât de multe lucruri pe care Dumnezeu dorește să ni le dea, dar, uneori, nu primim aceste binecuvântări pentru că nu Îi cerem sau credem că Lui nu Îi pasă suficient de mult pentru a ni le oferi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântările Lui din trecut care îmi dau încredere și credință că El poate face din nou și din nou mai mult decât Îi cer sau gândesc. Tu ce vrei să facă El pentru tine, prin tine sau în tine? Ai vrea să Îi ceri?

autor: Kimasha P. Williams

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO