Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu și aveți credință în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri. Dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și, după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce și vă voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiți și voi.
Ioan 14:1-3

Kitty a fost numele pe care i l-am dat pisicii hoinare și slăbuțe care a venit în curtea noastră. Cei doi nepoți ai mei, Demetrio și Alayna, au hrănit-o și au îngrijit-o pe Kitty până ea a prins puteri. Acest pisoiaș a devenit curând parte din familia noastră. Era foarte jucăușă și fericită. Cam la două săptămâni după ce s-a mutat la noi, s-a întâmplat un accident îngrozitor, Kitty a căzut și a murit. Toți ochii din casă erau umezi. Cu toții am plâns când ne-am luat rămas-bun de la Kitty. Ce perturbare nedorită a fericirii din casa noastră. Acum, toți erau foarte triști.

Nu a fost niciodată planul lui Dumnezeu ca tristețea și moartea să fie experiența copiilor Săi. Animalele noastre de companie și toată omenirea au fost făcute să trăiască pentru totdeauna fericite. Un vrăjmaș a intrat în lumea noastră mare și minunată și a stricat-o. Dumnezeu a făcut toate lucrurile luminoase și frumoase; toate creaturile au fost făcute pentru bucuria și fericirea noastră. Dar bucuria noastră va reveni atunci când Isus Se va întoarce pentru a pune capăt păcatului și morții. Când Isus Se va întoarce, nimeni nu va mai muri, vom avea noi animale care nu vor mai muri. Toate plantele noastre vor trăi veșnic; trandafirii vor înflori pe vecie, nu se vor ofili niciodată. Totul va fi în perfectă armonie. Atunci ne vom bucura să stăm pe lângă animalele care acum ne fac rău. Nimeni nu va fi nepoliticos, nu vor mai fi nelegiuiri, boală și plâns. Cerul va fi perfect pentru ca toți să se bucure de el și, mai presus de orice, Îl vom vedea pe Isus față în față.

Pământul nou va fi atât de frumos! De-abia aștept să merg acolo! Biblia îl descrie în cuvinte atât de frumoase și uimitoare:

„Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc” (1 Corinteni 2:9).

Cerul este un loc atât de sigur, nicio pisicuță nu va cădea și nu va mai muri, niciun om nu se va mai îmbolnăvi. Să Îl primim pe Isus în inima noastră acum și să așteptăm cu nerăbdare revenirea Sa.

autor: Jacqueline Hope HoShing-Clarke

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO