Făina din oală nu va scădea, şi untdelemnul din urcior nu se va împuţina, până în ziua când va da Domnul ploaie pe faţa pământului.
1 Împăraţi 17:14

Într-o zi, în timp ce lucram la mașina mea de cusut, Angie, o bună prietenă, mi-a spus: „De ce nu începi să confecționezi măști?” „Pare o idee bună”, am răspuns eu. Pandemia COVID-19 era în desfășurare. Știam pe mulți care ar fi avut nevoie de o mască, în special pentru că fiica mea și fiica mea vitregă erau asistente medicale.

Am obținut de pe internet un model de mască. Măștile au nevoie de material negru din bumbac pentru unul dintre cele patru straturi. Spre surprinderea mea, pe raftul meu cu stofe am descoperit un balot întreg de material negru din bumbac, de care nu avusesem nevoie niciodată. Am început să fac măști cu ajutorul fiicei mele. Ea le croia, iar eu asamblam și coseam. După ce am confecționat aproape două sute de măști, am descoperit că mai am nevoie de material negru din bumbac. M-am uitat pe raftul meu cu stofe, și am mai descoperit ceva material!

Când s-a terminat tot materialul din bumbac, eu și prietena mea am căutat pe internet să comandăm, dar n-am găsit nimic. Era ora prânzului, când m-am rugat: „Doamne, ce mă fac?” M-am uitat încă o dată pe raft și am găsit iar ceva material negru! „Uite, este o minune”, i-am arătat eu soțului meu. Când el m-a întrebat dacă eu chiar cred că Dumnezeu a făcut o minune doar pentru mine, am răspuns: „De ce nu? Dumnezeu a făcut-o pentru Ilie și văduva din Sarepta, când i-a binecuvântat cu făină și ulei din belșug, până când a știut că venise vremea să trimită ploaie.” Așa că am continuat să confecționez măști până când s-a terminat din nou materialul negru din bumbac. În timp ce mă îndreptam încet spre raftul meu cu stofe, mă rugam: „Doamne, știu că soțul meu nu crede că Tu ai făcut o minune pentru mine, dar am nevoie de mai mult material negru – din nou.” M-am uitat pe raft și am văzut ceva negru. Da! Era acolo material negru din bumbac. Emoționată, am urcat repede scările și i-am spus: „Uite! Dumnezeu a făcut o minune pentru mine. Doar pentru mine!” Găsisem din nou pe raft materialul de care aveam nevoie!

Am continuat să cos până în ziua când ultima bucată de material negru era din nou pe sfârșite. Ce mă fac acum? Chiar atunci am auzit o ciocănitură la ușa din față. Este poştaşul. Spre uimirea mea, primisem mai mult material negru din bumbac din partea fiicei mele care îl comandase pentru mine. Ce minune! Dumnezeu face încă minuni, în special în vremuri de restrişte.

Charlotte Williams

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO