DUMNEZEU A RĂSPUNS LA RUGĂCIUNEA MEA

Cereţi, şi vi se va da; căutaţi, şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. Căci oricine cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate i se deschide.
Matei 7:7,8

Anul 2006 a fost unul complicat atât pentru mine, cât și pentru soțul meu. El a fost implicat într-un accident teribil, în urma căruia a suferit o leziune la nivelul măduvei spinării, care l-a lăsat în imposibilitatea să meargă. După câteva săptămâni de stat la pat în spital, el a început reabilitarea. În această perioadă grea din viața lui a depins în totul de mine. Amândoi eram persoane active, dar acum mișcările noastre erau restricționate. Am respectat zilnic tratamentul terapeutic și, după câteva luni de eforturi neobosite, a putut în sfârșit să meargă singur. Acesta a fost un moment emoționant, și amândoi I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru această minune.

Într-o dimineață, m-am gândit că ar trebui să mă întorc la muncă. Îmi întrerupsesem serviciul ca să am grijă de soțul meu bolnav. Simțeam că venise timpul să-mi caut de lucru.

„Doamne, am nevoie de o slujbă, dar sunt prea obosită să caut una”, am spus eu.

După o săptămână, am fost surprinsă să primesc un telefon de la directoarea unei școli în care predasem în urmă cu câțiva ani.

– Doamnă Morrow, căutăm un profesor pentru școala noastră elementară. Am pus anunț în câteva ziare și am făcut apel și la biserici; totuși, nimeni nu a răspuns. În ședința de consiliu din această dimineață, cineva a propus să ne rugăm. După rugăciune, câțiva membri ai consiliului au întrebat: „Ce ziceți de doamna Morrow?” Așa că vă sun ca să vă ofer un post de profesor în ciclul inferior, mi-a spus ea. Sunteți disponibilă?

Fără ezitare, am răspuns:

– Acesta este răspunsul la rugăciunea mea. Da!

– Minunat! Și pentru că știm cum lucrați, nu mai este nevoie să dați un interviu. Când puteți să veniți pentru a semna documentele și a discuta despre salariu și alocații? m-a întrebat ea.

În Evanghelia după Matei, la capitolul 7, suntem îndemnați: „Cereţi, şi vi se va da; căutaţi şi veţi găsi; bateţi, şi vi se va deschide. Căci oricine cere capătă; cine caută găseşte; şi celui ce bate i se deschide” (vers. 7, 8).

Pot să confirm că, literalmente, cuvintele lui Dumnezeu sunt adevărate!

Willietta Ann Morrow

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO