Îndrăzneala pe care o avem la El este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă. Și, dacă știm că ne ascultă, orice I-am cere, știm că suntem stăpâni pe lucrurile pe care I le-am cerut.
1 Ioan 5:14,15

Cel ce v-a chemat este credincios și va face lucrul acesta.
1 Tesaloniceni 5:24

Dumnezeu a făgăduit că atunci când El ne cheamă la o lucrare anume, El va fi responsabil de rezultat în ciuda oricăror întreruperi. El ne va oferi susținerea necesară și ajutorul de care avem nevoie în proiect. Când investim timp și efort în chemarea adresată, El se va îngriji de nevoile noastre zilnice. La urma urmei, avem nevoie și de hrană și să ne putem plăti facturile.

În ianuarie 2003, pastorul Daniel Walter m-a abordat pentru a mă implica într‑un proiect misionar alături de el. Cu rugăciune, am început să lucrăm la proiect ori de câte ori el era disponibil. În aprilie am mers în Filipine pentru a finaliza un master în misiune, întrerupând lucrul la proiect. După ce m-am întors acasă, eu și pastorul Walter am continuat să lucrăm la proiect. Am fost informată că urma să mi se dea un contract, legat de proiect, pentru a continua cercetarea. În luna mai am început cercetarea mai serioasă în biblioteci, pe internet și prin sondaje și interviuri.

După ce proiectul nostru de cercetare a fost finalizat, am adunat cercetările și munca realizată pe calculator într-un produs final care a fost publicat într-o revistă religioasă. De asemenea, sub îndrumarea pastorului Walter, am realizat două pamflete diferite referitoare la proiectul nostru de cercetare. Apoi a venit responsabilitatea de a traduce toată lucrarea din engleză în chineză – atât în chineza tradițională, cât și simplificată. Dna Kathleen Pauner l-a recomandat pe pastorul Edmund din Hong Kong să ne ajute cu traducerea. Am fost foarte recunoscătoare pentru faptul că am fost călăuzită de doi experți la finalizarea acestui proiect (inclusiv pentru prezentarea PowerPoint)! Lăudat fie Domnul care se îngrijește de nevoile noastre!

Proiectul a fost finalizat în decembrie 2004 și pus în format electronic (CD) pentru o organizație foarte renumită, încheind astfel anul meu foarte aglomerat și contractul pe o durată de șapte luni. Apoi a fost nevoie să îmi îngrijesc părinții, în special tată care era bolnav.

Totuși, cam după un an sau doi am fost invitată să particip la o conferință importantă a bisericii. Fiind acolo, am avut privilegiul de a le prezenta tuturor participanților proiectul misionar cu prezentările PowerPoint. Dumnezeu va binecuvânta orice proiect pe care El ni-l dă!

Yan Siew Ghiang

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO