Deci, dacă voi, care sunteți răi, știți să dați daruri bune copiilor voștri, cu cât mai mult Tatăl vostru care este în ceruri va da lucruri bune celor ce I le cer!
Matei 7:11

Am scris o carte intitulată Love in pictures (Dragostea în imagini). Eroul povestirii mele, Logan, este un personaj interesant. Părinții lui sunt bogați și generoși, așa că la absolvirea universității i-au dăruit un iaht Hingkley în care să trăiască.

Hinckley este cunoscută ca fiind cea mai bună firmă de iahturi din America. Designul lor este lin, lucios, luxuriant și confortabil. Dacă iubești apa și îți place să trăiești pe un Hinckley, atunci ai dat lovitura!

Am aflat despre toate aceste detalii fascinante când mă documentam pentru personajul lui Logan. Am vorbit cu un reprezentant al Companiei Hinckley, i-am spus că scriu o poveste fictivă și i-am explicat că părinții lui Logan îi cumpăraseră un Hinckley. Reprezentantul m-a întrebat: „Nu adoptă?” El își dorea părinți în viața reală care să îi dea lui daruri extraordinare așa cum primise Logan. Această discuție m-a făcut să mă gândesc că Tatăl nostru ceresc dorește să ne dea daruri bune – să îndrăznesc să spun că și iahturi Hinckley? Dar mai presus de o casă luxoasă pe apă, El dorește să ne dea mai mult decât bunurile trecătoare pe care ni le dorim; El vrea să ne dea viața veșnică!

Biblia spune că această lume nu este casa noastră. Ca urmași ai lui Hristos, noi suntem străini care trecem printr-o țară străină. „Preaiubiților, vă sfătuiesc ca pe niște străini și călători, să vă feriți de poftele firii pământești, care se războiesc cu sufletul. Să aveți o purtare bună în mijlocul neamurilor, pentru ca, în ceea ce vă vorbesc de rău ca pe niște făcători de rele, prin faptele voastre bune pe care le văd să slăvească pe Dumnezeu în ziua cercetării” (1 Petru 2:11,12).

Biblia ne mai spune că în casa Tatălui lui Isus Hristos sunt multe locașuri. Citește Ioan 14:2. El ne pregătește un loc în care să locuim, și acel loc nu este în această lume, este în ceruri.

A locui pe apă într-un iaht Hinckley, aici pe pământ, pare uimitor, dar a locui în cer și a fi în prezența lui Dumnezeu toată veșnicia sună mult mai bine!

Biblia ne sfătuiește să ne adunăm comorile în cer, nu pe acest pământ (Matei 6:19-21). De aceea, eu îmi ațintesc privirea spre casa cerească. Dar tu?

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO