Noi propovăduim înțelepciunea lui Dumnezeu, cea tainică și ținută ascunsă, pe care o rânduise Dumnezeu spre slava noastră.(…) Dar, după cum este scris: „Lucruri pe care ochiul nu le-a văzut, urechea nu le-a auzit și la inima omului nu s-au suit, așa sunt lucrurile pe care le-a pregătit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.”
1 Corinteni 2:7,9

Acum este vară și foarte cald în colțul meu de lume. Recent am renunțat la extensiile de păr pe care le purtam împletite și mi-am tăiat părul pentru a-mi fi mai rece în toropeala care urma să vină. Mă întreb cam ce temperatură va fi în cer. Poate vreo 20 de grade?

Nu eram foarte aglomerată la locul de muncă și am hotărât să caut pe Google persoane din locul în care am crescut. Am reușit să dau de mătușa Florence, care încă locuiește în aceeași casă (de peste 60 de ani) și care acum are nouăzeci și doi de ani! Totuși, vocea ei sună ca a unei femei de cincizeci de ani și la fel îmi par și amintirile cu ea! Ea și-a amintit de mine în ciuda faptului că nu am mai fost pe acasă de cel puțin șaisprezece ani. După aceea mi-a spus că toți cei pe care îi știam trecuseră la odihnă. Atât de mulți oameni pe care de-abia aștept să îi văd în cer! (1 Ioan 3:2).

Vecina mea ne-a dăruit un pat California, măsura king (2 m/1,80 m, n.r.) foarte frumos, cu o saltea bună. Ne-am mutat într-un apartament nou și patul abia încape în noul dormitor. Soțul meu îmi spune că data viitoare când ne mutăm putem cumpăra alt pat și, de asemenea, putem avea un dormitor mai mare. Pe ce ne vom odihni în cer dacă acolo nu este noapte? Ne vom așeza vreodată sau vom sta toată ziua în picioare? (Apocalipsa 21:25).

Recent i-am mărturisit unei prietene apropiate că sunt obsedată de încălțăminte! Nu mă pot opri din cumpărat încălțăminte! În trecut am comandat online și ridicam pachetele când soțul meu era plecat, așa că el nu știa că mi-am cumpărat și mai mulți pantofi. Cu ce ne vom încălța în cer? Mă va călca cineva pe picioare? (Matei 6:30,31).

Voi avea atât de multe întrebări, oameni pe care să îi văd, locuri pe care să le vizitez, multă mâncare bună pe care să o încerc, lucruri pe care să le fac… Totuși, conform Cuvântului lui Dumnezeu, întrebările mele nu sunt toate importante. „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33).

Eu vreau să Îl văd pe Isus, tu nu vrei?

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO