Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine. Eu le dau viaţa veşnică, în veac nu vor pieri şi nimeni nu le va smulge din mâna Mea. – loan 10:27,28

Încă de când eram mică mi-a plăcut să citesc cărţi. Dar doar după era Facebook-ului şi a Twitter-ului am descoperit marea oportunitate şi binecuvântare pe care o am – de a folosi reţelele sociale pentru a intra în legătură cu autorii preferaţi! Majoritatea autorilor care au scos cărţi pe piaţă în zilele noastre preferă să intre în legătură cu cititorii lor prin intermediul reţelelor sociale. Îi invită pe cititori să îi urmărească pe Twitter şi să dea „like” paginii lor de autor pe Facebook. Uneori chiar răspund la cereri de prietenie şi adaugă prieteni noi pe pagina lor personală de Facebook.

Îmi place foarte mult când devin prietenă pe Facebook cu autorul uneia din cărţile mele preferate! Ca scriitor, este ceva special să te conectezi cu unul dintre autorii preferaţi. Este ca o legătură pe care nimeni nu o poate înţelege în afară de tine şi de prietenii tăi scriitori — deoarece scriitorii sunt unici. Ei nu văd lumea aşa cum o vede majoritatea. Întotdeauna este minunat să fii prietenă cu persoane care te „înţeleg” cu adevărat şi îţi împărtăşesc punctul de vedere.

Într-o dimineaţă de Sabat, în timpul serviciului de închinare, corul cânta imnuri despre cât de măreţ este Dumnezeul nostru şi eu am simţit că Dumnezeu îmi insuflă o idee pentru acest devotional. L-am intitulat „Să îl cunoşti pe Autor”, deoarece îmi dau seama că există un singur Autor pe care ar trebui să îl cunoaştem cu toţii, Cel care este nerăbdător să ne numească prietenii Lui. Autorul la care fac referire este Creatorul universului. El este îndrăgostit de tine! Dumnezeu doreşte cu ardoare să te împace cu El, tocmai de aceea L-a trimis pe Fiul Său, pe Isus Firistos, în această lume ca să ne salveze sufletele.

Cred că este de-a dreptul uimitor că Autorul credinţei noastre, Creatorul întregului univers, doreşte să fie prietenul nostru.

Dar cum te poţi împrieteni cu Dumnezeu?

Răspunsul este simplu: petreci timp cunoscându-L prin rugăciune şi studiul Cuvântului Său, Biblia.

Atunci când te apropii de El, vei cunoaşte glasul Lui. Doar atunci relaţia ta cu El îi va inspira şi pe alţii să îl cunoască personal.


Alexis A. Goring

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO