Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El, şi El va lucra. (Psalmii 37:5)

De multe ori în viaţă, când ne confruntăm cu anumite probleme, suntem tentaţi să le rezolvăm prin înţelepciunea noastră, cu ajutorul cunoştinţelor sau cu ajutorul banilor noştri; şi abia într-un sfârşit, când vedem că nu reuşim, apelăm la ajutorul divin. Nu e bine aşa. Avem în cer un Tată atât de iubitor, care Se îngrijeşte de fiecare detaliu al vieţii noastre şi este interesat chiar de aspectele cele mai mărunte. Dacă până şi firele din cap ne sunt numărate….

În urma admiterii la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, la Secţia interpretare pian, a fiicei mele, Iulia, am început să căutăm o gazdă. Am fi dorit să găsim ceva pe lângă facultate, prin centru.

Prietena ei cea mai bună din liceu intrase tot la Cluj, la o altă facultate, şi a invitat-o să stea cu ea. Cum am primit rezultatul, ne-am dus să o căutăm. De la gară, trebuia luat un mijloc de transport care te ducea o jumătate de oră, după care mai aveai încă destul de mers pe jos. Am analizat situaţia. Pentru Iulia era bine să stea cu cineva, pentru că era pentru prima dată când pleca de acasă, dar ne-am dat seama că din cauza programului ei de studiu la pian dimineaţă devreme şi seara târziu, locaţia aceasta atât de îndepărtată de facultate nu era bună deloc.

Ne-am interesat la biserică de persoane care ştiau de alte apartamente sau garsoniere care se închiriau şi ne-au dat numere de telefon la care am sunat, dar toate erau ocupate deja. Era ultima zi când mai stăteam în Cluj, era ora 17 şi peste o oră urma să plecăm. Trebuie să recunosc că eram destul de îngrijorată, dar mă rugam în gând. Mergând spre locul unde am stat pe timpul examenelor, în centru, am văzut un afiş cu o agenţie imobiliară. Am intrat şi ni s-a recomandat o garsonieră dintr-o clădire aflată chiar în spatele agenţiei, o locuinţă perfectă pentru Iulia, mai ales că este la 5 minute de mers pe jos de Academie.

Nu am cuvinte să-I mulţumesc lui Dumnezeu pentru modul minunat în care a lucrat. Iulia a rămas acolo 4 ani şi proprietarul este o persoană deosebită, care ţine la noi ca la nişte rude.

Dacă azi te confrunţi cu o problemă căreia nu-i vezi deloc rezolvarea, pleacă-te pe genunchi şi spune-i Tatălui ceresc şi apoi aşteaptă cu credinţă răspunsul Său.

Mariana Toma, Arad, Banat

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO