Ştiu că Domnul face dreptate celui asuprit, dreptate celor lipsiţi.

(Psalmii 140:12)

După ce am primit salariul, am pus zecimea în mapa unde este abonamentul pentru călătorie şi aşteptam să vină Sabatul, ca să-i duc la biserică. Lucrez în Spania.

Intr-una din zile, m-am urcat în autobuz pentru a merge patru staţii până la locul unde lucram. Până la capătul drumului, am mai rămas doar eu şi o altă persoană în autobuz. Când am coborât, am observat geantă deschisă, dar nu mi-am imaginat că mi-ar lipsi ceva.

După şase ore de lucru, a trebuit să plec spre o altă casă. Am ajuns în staţie şi, până să vină autobuzul, am căutat abonamentul ca să-l am pregătit. Când am vrut să-l scot din geantă, nu l-am mai găsit. Am căutat în toată geanta şi nu era, deşi îl folosisem când am plecat de acasă, dar, ce era şi mai rău, nu aveam niciun ban la mine.
M-am întors în casa unde lucrasem, am povestit situaţia şLam primit bani ca să-mi cumpăr bilet.
In autobuz, am observat că era acelaşi şofer, i-am spus situaţia şi mi-a permis să merg fără bilet.

Am mers apoi la casa de bilete (în Atocha), unde făcusem abonamentul, şi am primit un document pe care să-l folosesc până la recuperarea abonamentului, eventual până la sfârşitul lunii.

M-am rugat Domnului să-i mustre conştiinţa celui care a luat abonamentul cu banii de zecime şi să mi-i înapoieze.
După patru zile, eram în autobuz cu încă trei cunoştinţe spaniole, având acelaşi traseu şi comentam împreună textul biblic din acea dimineaţă. Iii un moment dat, a venit o persoană necunoscută şi mi-a dat mapa intactă. M-am ridicat de pe scaun şi l-am întrebat: „Ai văzut că este o anumită sumă?” „Da”, a răspuns. Văzuse fotografia de pe abonament şi nu se atinsese de bani. Şi-a dat seama că persoana din fotografie a muncit pentru A fost o mărturie pentru familia la care lucram şi pentru cele trei persoane spaniole. Au înţeles că la Dumnezeu putem veni cu toate problemele noastre şi El are întotdeauna rezolvare pentru fiecare.

Domnul cunoaşte inima şi dorinţa fiecăruia, dar mai cu seamă poate să schimbe inima, gândurile şi atitudinea oamenilor.

„Binecuvântat să fie Domnul, căci ascultă glasul rugăciunilor mele-‘ Domnul este tăria mea şi scutul meu; în El mi se încrede inima şi sunt tat. De aceea îmi este plină de veselie inima şi-L laud prin cântările mele (Psalmii 28:6,7).

Camelia Vlad, Alexandria, Teleorman

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO