Şi cântau o cântare nouă şi ziceau: „Vrednic eşti tu să iei cartea ţisă-i rupi peceţile: căci ai fost junghiat şi ai răscumpărat pentru Dumnezeu, cu sângele Tău, oameni din orice seminţie, de orice limbă, din orice norod şi de orice neam!”

(Apocalipsa 5:9)

Era in ianuarie 2000. Aveam o suferinţă de câţiva ani şi abia când am leşiinat am realizat că nu mai puteam amâna! A fost nevoie să mă deplasez la Maternitatea „Cuza Vodă” din laşi. Pe drum, am avut timp să meditez şi să mă rog. Planul meu era să scap repede de la doctor şi să vin sănătoasă acasă, dar Domnul avea un plan mai bun. Trebuia să trec întâi pe la „cruce” ca să mă bucur de ..slavă”, după cum spune un imn foarte drag mie. De fapt, mi-am dat seama că nu prea îmi plăcea la cruce, fiindcă era prea mult sânge risipit acolo, iar eu sufeream de o hemoragie, asemenea femeii vindecate de Mântuitorul. De multe ori. L-am rugat să mă vindece şi pe mine ca pe ea, dar n-a vrut! Deşi nu înţeleg. El are cu siguranţă un plan mai bun.

Nu puteam fi operată din cauza hemoglobinei scăzute — 6,3. Aveam nevoie de o transfuzie ca să rezist operaţiei. Dar de unde un litru de sânge când afară totul era alb, troiene, trenurile nu mai circulau? Aşteptam de dimineaţă o intervenţie divină! La ora 16, am fost anunţată să mă pregătesc pentru transfuzie. In acele momente tensionate, am început să mă rog: .Doamne, nu ştiu cine e donatorul, ce fel de alimentaţie are, poate este un beţiv sau un fumător”, nu-mi era permis să aflu, „dar, Te rog, să porţi Tu de grijă ca să nu am intoleranţă. îmi doresc un sânge de calitate, fiindcă Tu ai spus că «viaţa trupului este în sânge».”

M un aşezat liniştită apoi pe pat şi sângele a început să curgă, iar eu am fost uimită cât de liniştit curge viaţa dintr-o parte în alta, fără zgomot, fără reacţii, fără intoleranţă! A doua zi am fost operată, iar după zece zile mă întorceam cu bine la Galaţi.

II slăvesc şi astăzi, după cincisprezece ani, pe Cel ce m-a creat şi m-a răscumpărat prin sângele Său. Am înţeles mai bine că El este marele Donator care la Golgota S a aşezat de bunăvoie pe cruce pentru ca orice om bolnav de păcat să poată primi sânge de calitate, curăţitor, care oferă viaţă veşnică.

Dragă cititoare, fie că eşti conştientă sau nu, existenţa ta se datorează sângelui de la cruce. Tot ce primeşti bun in viaţa aceasta se datorează donaţiei de Ia Golgota. Mai mult decât atât, sângele Mântuitorului, Isus Hristos, iartă orice păcat, curăţă orice nelegiuire, spală orice pată, oferă pace, bucurie şi viaţă veşnică! Vrei să-l primeşti? Fii binecuvântată pentru această alegere sfântă!

Dorind Morozan, Galaţi, Moldova

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO