Cum se îndură un tată de copiii lui,
aşa Se îndură Domnul de cei ce se tem de El.

(Psalmii 103:13)

O, nu! încă ceva care s-a stricat! Mă bazam pe faptul că îmi va funcţiona cuptorul cu convecţie rece şi am acţionat displayul digital, fără niciun rezultat. Se aprindea timp de câteva secunde, pentru ca imediat să se stingă. Poate că măcar curăţarea automată funcţionează! Bineînţeles că nu mergea nimic. Mi-am amintit că la un moment dat mi se stricase frigiderul şi m-am rugat, apoi el şi-a revenit şi a mai funcţionat câţiva ani după aceea. Acum frigiderul şi maşina de spălat vase, veche de peste 20 de ani, fuseseră înlocuite.

Parcă îl auzeam pe soţul meu: „Toate se strică. Nimic nu durează în lumea aceasta. Numai Isus e veşnic.” Ştiam că Isus e veşnic, însă problema mea era urgentă.

Se apropia Ziua Recunoştinţei şi veneau la noi prieteni dintr-un alt oraş. aşa că am comandat un cuptor nou. „Se livrează în 14 zile”, ne-a anunţat vânzătorul. Se pare că o să aibă de lucru cuptorul cu microunde. E deja miercuri.
A venit şi vineri seara şi mi-am invitat musafirii şi familia la masa de Sabat de a doua zi. O, nu! Trebuie să încălzesc toată mâncarea aia?! Ce a fost în capul meu?! „Fă, Doamne, o minune de Sabat!” mă rugam eu în timp ce încercam cuptorul. Acesta s-a aprins şi, deşi mă aşteptam să se stingă imediat, a funcţionat în continuare. S-a aprins şi a funcţionat fără probleme vineri seara. Oare va dura minunea şi în ziua Sabatului? mă întrebam in timp ce opream cuptorul.

După serviciul de închinare din Sabat, familia şi prietenii au venit la noi şi am pornit din nou cuptorul. A funcţionat şi toată mâncarea a fost încălzită, servită şi savurată. „Doamne, Iţi mulţumesc pentru minunea din Sabat”, am spus cu voce tare. Duminică dimineaţa, când am încercat să pornesc cuptorul, nu a mai mers.

Cu siguranţă că lui Dumnezeu I-a păsat de situaţia mea şi a transformat-o într-o minune. Sabatul este o comemorare a creaţiei (Exodul 20:11) a eliberării din Egipt (Deuteronomul 5:15) şi a mântuirii noastre (Ezechiel 20:12,20), aşa că era deja o zi a miracolelor.

Şi prin cuptorul meu a mai adăugat unul special pentru mine.

CHARLOTTE VERRETT

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO