Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți, căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei.
Matei 19:14

Ascultă ediția audio aici.

Cel mai important timp petrecut în familie este cel împreună cu copiii în descoperirea Bibliei. Biblia ne oferă atât de multă informație, încât vom fi fascinați de ea la orice vârstă.

Deoarece nu am avut bucuria de a cunoaște Biblia când am fost copil, am avut mereu un simțământ de teamă că sunt în urmă; nu reușeam să mă integrez în biserică și, de cele mai multe ori, stăteam retrasă într-un colț cu dorința de a nu mă observa nimeni. Atunci când vorbeam, deja credeam că am greșit și că puținul meu nu ajută la nimic. Apoi am studiat Biblia, visând prezența lui Dumnezeu clipă de clipă în viața mea. E atât de minunat!

Acum studiez Biblia împreună cu copiii mei și este atât de fascinant. Recuperez împreună cu ei copilăria pe care nu am avut-o împreună cu Domnul meu. Copiii sunt mereu curioși și pun foarte multe întrebări. E atât minunat să descoperi Biblia prin ochii unui copil, care parcă visează cu ochii deschiși.

Astăzi vreau să vă încurajez să visați ca niște copii; visați cum stă Isus cu voi la masă, visați cum vă îmbrățișează și vă înțelege bucuriile și suferințele, visați cum se joacă împreună cu copiii noștri și, da, visați chiar și cum ne vindecă bunicii. Isus dorește atât de mult să Îl primim în viața noastră! E atât de minunat, o, Doamne, să Îți simțim prezența prin rugăciune și prin Sfânta Scriptură, care ne apropie de Tine.

autor: Bianca Barbulată

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO