Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc și ele vin după Mine.
Ioan 10:27

Stăteam la coadă, așteptând să mă întâlnesc cu o femeie frumoasă pe care o văzusem pentru prima dată cu doar câteva clipe înainte. Când a pășit în fața scenei, am fost uimită de frumusețea ei. Îmbrăcămintea elegantă, părul lung, ușor ondulat și ușor încărunțit îi accentuau perfect chipul minunat și silueta elegantă. Mesajul ei a fost despre importanța de a-L lăuda pe Dumnezeu în circumstanțe dificile în orice situație.

Am așteptat un timp care mi s-a părut a fi o eternitate. Aveam ceva să-i spun, deși mă simțeam un pic jenată, pentru că voiam să-i spun ceva din sufletul meu. În timp ce așteptam ca alți câțiva din fața mea să își termine conversația cu ea, m-am simțit tentată să părăsesc rândul. Dar, chiar dacă nu mă simțeam confortabil, ceva mă ținea ferm pe loc.

În sfârșit, era singură și, cu curaj, m-am apropiat de ea și i-am spus cu stângăcie: „Ești atât de frumoasă!” Simțindu-mă stânjenită, am reușit să-i mulțumesc pentru mărturia ei. Habar nu aveam ce avea să rezulte din această conversație.

Spre surprinderea mea, mi-a spus că mă cunoștea și că mi-a urmărit călătoria vieții. Am descoperit că eram conectate în multe feluri și conversația noastră a devenit instantaneu intimă și sinceră. Am reușit să vorbim una despre viața celeilalte, împărtășindu-ne experiențele noastre de mame și ne-am încurajat reciproc. Ne-am luat angajamentul de a ne ruga una pentru cealaltă, iar eu am plecat de la discuția noastră simțindu-mă îmbogățită și foarte recunoscătoare că am ascultat vocea lui Dumnezeu care mă îndemna să aștept și să o întâlnesc pe această femeie. Mă încântă gândul că ea se roagă pentru mine, iar eu mă rog pentru ea. Sper să o văd din nou într-o zi.

La numai trei zile după acea experiență, am râs când am descoperit simțul umorului lui Dumnezeu și minunea căilor Sale. Am primit o carte intitulată Eu sunt, care conține o serie de articole de reflecție scrise de douăzeci și șase de femei. Pornind de la experiența lor și de la Biblie, ele împărtășesc subiecte precum Sunt curajoasă, Sunt puternică, Sunt smerită, Sunt iubită. Fără să știm, atât ea, cât și eu am contribuit la această carte. Puteți să vă dați seama de titlul subiectului ei? Eu sunt frumoasă! Și subiectul meu? Eu sunt puternică!

Când auziți vocea lui Dumnezeu îndemnându-vă să faceți sau să spuneți ceva, ascultați-L și descoperiți modurile uimitoare în care El vă va folosi pentru a-i binecuvânta pe alții!

autor: Danijela Schubert

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO