Și noi am cunoscut și am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu față de noi. Dumnezeu este dragoste. Și cine rămâne în dragoste rămâne în Dumnezeu, și Dumnezeu rămâne în El.
1 Ioan 4:16

Cu mulți ani în urmă, din cauza unor circumstanțe provocate de propriile mele alegeri greșite, am fost în pragul disperării. Părea că tot ce puteam face era să plâng de dimineața până seara. Tot ce puteam face era să continui să pun un picior în fața celuilalt.

Într-o zi, în timp ce stăteam la chiuveta din bucătărie și spălam vasele, am simțit în adâncul sufletului meu că Îl dezonoram pe Tatăl meu ceresc prin tristețea și prin disperarea mea constante. Situația mea nu se schimbase, dar am hotărât că vreau să Îl anunț pe Dumnezeu și tot Cerul că nu eram încă pregătită să renunț. Chiar dacă sufeream îngrozitor, am vrut să-I cânt lui Dumnezeu un cântec de laudă și să-l cânt din toată inima mea. Chiar și în suferința mea profundă, El fusese atât de bun cu mine. Așadar, cum aș putea să nu-I mulțumesc pentru că încă mă recunoștea drept copilul Său prețios?

Cu mâinile încă în apa de spălat vase, cu lacrimile curgându-mi pe obraji, cu fața ridicată spre cer, am început să cânt cu o voce slabă și tremurândă: „Isus mă iubește, asta știu.” Să cânți în timp ce plângi nu este cel mai frumos sunet pe care îl vei auzi vreodată! În timp ce ascultam sunetele dezacordate și scârțâitoare care îmi ieșeau de pe buze, mă întrebam cum oare I-ar putea fi plăcută lui Dumnezeu o astfel de muzică îngrozitoare; dar eram hotărâtă să nu mă opresc! Iar și iar am cântat cântecelul acesta de copii, până când am început să simt că Cerul a acceptat închinarea mea și m-am simțit mângâiată.

Atunci când ziua a fost lungă și obositoare, când a fost o criză și totul se oprește, când te-ai săturat să fii la capătul puterilor, întotdeauna este loc pentru un cântec. Așadar, ridică-ți fața spre cer și nu contează dacă încep să curgă lacrimile! Dacă nu vă puteți gândi la un cântec potrivit, atunci cântați ceea ce am cântat eu:

Isus mă iubește, asta știu/ Biblia îmi spune așa.
Cei mici Îi aparțin Lui./ Ei sunt slabi, dar El este puternic.
Da, Isus mă iubește/Da, Isus mă iubește,
Da, Isus mă iubește/ Biblia îmi spune așa.

Cântă-l iar și iar, până când vei simți pacea Lui și vei fi acoperită de prezența Lui.

autor: Terry Wilson Robinson

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO