Soarele tău nu va mai asfinți…
Isaia 60:20

Am studiat despre soarele de la miezul nopții la ora de geografie astăzi, a spus Melissa. Chiar strălucește soarele la miezul nopții în țara soarelui de la miezul nopții? Oare nu s-a stabilit niciodată? Ai văzut-o vreodată?

Întrebările au început să curgă una după alta.

– De fapt, am văzut soarele de la miezul nopții, am răspuns. O dată. Când am ținut un curs în Islanda. În aceeași călătorie cu mașina în care eu și prietenul meu Unnur, ca niște oi, ne-am rătăcit.

– Îmi amintesc povestea asta, a spus Melissa, râzând. Cum a fost?

– Oh, i-am răspuns zâmbind, a fost uimitor, de fapt. Într-o clipă mergeam cu mașina într-o vale, iar în următoarea eram pe creasta unui munte islandez, iar acolo era, chiar în fața noastră, o imensă minge de foc roșu-sânge care plutea deasupra orizontului. În timp ce priveam, bila de foc a început să se scufunde încet, încet, până când jumătate din ea a fost îngropată sub orizont. Și apoi s-a oprit, aproape exact la miezul nopții. Și acolo a rămas.

– Vrei să spui că nu a apus niciodată? a strigat Melissa. Nu a dispărut niciodată sub orizont? Dar asta înseamnă că nu a fost noapte! a spus Melissa, cu o inflexiune de uimire în glas.

– Cam așa ceva, am răspuns eu. În următoarele câteva ore, ori de câte ori se făcea o pauză în nori sau când mai urcam pe un deal, acea jumătate de minge de foc părea să se deplaseze pe orizontală, de la vest la est. Iar câteva ore mai târziu, a început să se ridice pe cer, schimbându-se treptat din roșu-sângeriu aprins într-un glob strălucitor de aur. A fost magic, o amintire unică în viață!

– Nici în Noul Ierusalim nu va fi noapte, a meditat Melissa. Acum ai o idee despre cum va fi.

– S-ar putea să găsești pe internet o fotografie cu soarele de la miezul nopții din Islanda, am sugerat eu.

Melissa a alergat pe trotuar până la ușa din față pentru a accesa calculatorul. Urmând-o un pic mai încet, a fost rândul meu să meditez. Acolo nu va mai fi noapte și nu vor mai avea trebuință nici de lampă, nici de lumina soarelui, pentru că Domnul Dumnezeu îi va lumina (Apocalipsa 22:5). Da, acum am o idee despre cum ar putea fi asta.

autor: Arlene R. Taylor

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO