Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta!
Isaia 65:24

Eu cred în minuni, pentru că L-am văzut pe Dumnezeu făcând nenumărate minuni pentru mine și familia mea, când toate circumstanțelor păreau total potrivnice. Recent, El a intervenit din nou pentru mine și soțul eu, în două situații distincte, în aceeași zi. De când ne-am pensionat, eu și soțul meu călătorim în mod frecvent. Odată cu trecerea timpului, am învățat că, pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru nu reacționează la fel de rapid ca odinioară. Astfel, când ne rezervăm bilete de avion, ne asigurăm să existe suficient timp între aterizare și decolare, pentru a evita stresul provocat de grabă.

De curând s-a ivit o situație când soțul meu a trebuit să călătorească singur. După rezervarea biletului, am realizat mult prea târziu că nu erau decât cincizeci de minute între ora de aterizare a primului avion și cea de decolare a avionului următor. Imediat am început să mă îngrijorez. „Dacă avionul aterizează târziu sau poarta de îmbarcare este departe, și el pierde legătura?” În dimineața când urma să se întoarcă acasă, m-a sunat să-mi spună că se pregătește să plece la aeroport. Din nou am început să mă îngrijorez. Pentru că lui nu-i place să aibă la el un telefon mobil, i-am sugerat ca la aeroport să împrumute unul de la cineva ca să mă anunțe că a reușit să prindă avionul. Atunci, el mi-a spus pe un ton calm: „Nu te îngrijora; totul va fi bine!” Am continuat să mă rog Domnului să-l ajute să poată face la timp transferul de la un avion la altul. Mai târziu, am primit pe telefon un mesaj prin care eram informată că avionul lui urma să decoleze cu o întârziere de nouăzeci de minute. Am strigat cu bucurie: „Îți mulțumesc, Doamne!”

În acea dimineaţă eram invitată să vorbesc în cadrul programului radio The Morning Manna Prayerline şi eram îngrijorată, pentru că vocea mea sucombase din cauza alergiei de care sufeream. Nu puteam decât să vorbesc în șoaptă și să strig la Dumnezeu: „Tată, în scurt timp trebuie să vorbesc și eu de-abia pot să mă aud. Te rog, ajută-mă!” Textul din Isaia 65:24 (NTR) ne spune: „Înainte ca ei să Mă cheme, Eu le voi răspunde; înainte să termine de vorbit, Eu îi voi auzi.”

Dumnezeu mi-a auzit rugăciunea și, atunci când a venit momentul să vorbesc, treptat mi-a revenit glasul. El m-a binecuvântat mai mult decât mă așteptasem.

Da, eu cred în minuni. Dumnezeu a răspuns rugăciunilor noastre, iar noi Îi suntem profund recunoscători. El încă face minuni. Chemați-L! Implicați-L în toate problemele voastre! El va asculta și va lucra în favoarea voastră, chiar dacă circumstanțele par imposibile.

Shirley C. Iheanacho

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO