LUI DUMNEZEU ÎI PASĂ ȘI ÎNȚELEGE

Dumnezeu, da, Dumnezeu Domnul vorbește și cheamă pământul, de la răsăritul soarelui până la asfințitul lui. Din Sion, care este întruparea frumuseții desăvârșite, de acolo strălucește Dumnezeu. Dumnezeul nostru vine și nu tace. „Cheamă-Mă în ziua necazului și Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi!”
Psalmii 50:1-3,15

Era chiar prima seară din seria de întâlniri evanghelistice într-un oraș din Filipine. Eu eram programată să prezint o temă despre viață și relații. Totodată mai aveam responsabilitatea de a spune povestea copiilor în fiecare seară.

Apoi s-a întâmplat ceva neașteptat și, sincer să spun, îngrijorător! Chiar înainte de începerea întâlnirilor am simțit ceva neobișnuit în gură. Nu era posibil, dar se întâmpla… coroana de pe dintele din față-stânga se mișca. Când am ajuns înapoi la locul în care eram cazați pe perioada întâlnirilor, m-am uitat mai atent în gură. Atunci am reușit să văd că o parte din coroniță era ciobită! Cumva s-a stricat. Ce voi face? mi-am pus întrebarea.

M-am rugat rapid: Doamne, Te rog ajută-mă! Ține acea coroniță la locul ei. Acum sunt aici într-o zonă izolată, fără cabinet stomatologic. Doamne, Tu știi că nici măcar nu există transport public de care să mă folosesc pentru a ajunge în oraș pentru îngrijiri stomatologice. Luptându-mă cu Dumnezeu ca Iacov lângă râul Iaboc, am hotărât să mă încred în El. Deși în prima seară am fost puțin neliniștită, Dumnezeu mi-a păstrat coronița intactă și nu s-a mai mișcat pe toată durata întâlnirilor evanghelistice! Dumnezeu mi-a înțeles necazul. El S-a îngrijit de acest lucru și m-a ajutat să îmi îndeplinesc îndatoririle.

Deși vrăjmașul sufletelor a trudit din greu ca să mă descurajeze în timpul întâlnirilor, el nu a reușit. Dumnezeu a fost mai puternic. Nu doar că Dumnezeu mi-a ținut la loc dintele rupt, dar El i-a călăuzit pe mulți oameni să răspundă chemării Sale pentru viața lor. Tu de ce ai nevoie ca să te încrezi în Dumnezeu astăzi?

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO