Căci Făcătorul tău este bărbatul tău: Domnul este numele Lui, și Răscumpărătorul tău este Sfântul lui Israel. El Se numește Dumnezeul întregului pământ. (Isaia 54:5)

Și tocmai un astfel de Mare-Preot ne trebuia: sfânt, nevinovat, fără pată, despărțit de păcătoși și înălțat mai presus de ceruri. (Evrei 7:26)

Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima. (Psalmii 37:4)

Am hotărât să merg să mă rog, în loc să merg la sala de sport. M-am rugat cu glas tare și am avut o discuție cu Dumnezeu. Am șoptit: „Doamne, ceva nu este în regulă în căsnicia mea. Oare toate căsniciile sunt așa? Nu sunt fericită și mă simt singură. Nu îl pot părăsi doar pentru că este dezagreabil. Dacă trebuie să înțeleg ceva, Te rog, arată-mi! Amin!”

Timp de nouăsprezece ani am fost nefericită aproape tot timpul în căsnicia mea. Nu m-am consultat cu Dumnezeu când m-am căsătorit și nici soțul meu nu a făcut acest lucru.

Când ne-am căsătorit, eram însărcinată în luna a opta și tot ce ne doream era să mai ștergem din rușinea părinților și a membrilor bisericii.

La două săptămâni după rugăciunea mea, am descoperit mesaje nepotrivite pe care soțul meu i le trimisese unei femei căsătorite. Numaidecât am intentat divorț. Nu era prima dată când mă confruntam cu infidelitatea lui.

Câteva luni mai târziu eram singură, deprimată și fără niciun ban.

Am strigat la Dumnezeu și El a auzit durerea mea. Mi-am dat seama că Dumnezeu este și întotdeauna fusese adevăratul meu Soț. El niciodată nu m-a părăsit, nu m-a înșelat și nici nu m-a ridiculizat împovărându-mă cu rușine și cu vinovăție.

Deși aveam probleme financiare, eu și copiii întotdeauna am avut mâncare. Deși mă simțeam singură și deprimată, niciodată nu mi-am pierdut judecata.

Această încercare m-a învățat să aștept răspunsul Domnului și să nu mă grăbesc la fel ca Avraam și Sara, încercând să forțeze planul lui Dumnezeu pentru viața lor. Dumnezeu ne spune: „Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre, și căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul” (Isaia 55:8).

Acum sunt plină de speranță pentru viitor.

Mă rog și am încredere că Dumnezeu îmi va da tot ce îmi dorește inima.

Raschelle Mclean-Jones

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO