Știu în cine am crezut. Şi sunt încredinţat că El are putere… (2 Timotei 1:12)

Găinușa mea avea o problemă. Se chinuia să ouă și nu reușea. M-am documentat despre acest lucru. Să fi fost prea bătrâna? Orificiul ei (pe unde o găină face ouă) era deplasat. Ea se chinuia ca pentru o naștere. Dacă oul s-ar fi spart înăuntru, ar fi fost și mai periculos.

Am ținut-o într-o cădiță cu apă caldă pentru a se relaxa și am plâns deasupra ei. Lupta ei îmi rupea inima. O auzeam cum îndura și gâfâia. I-am spălat coada mică, am așezat-o pe un prosop cald și am acoperit-o cu un altul. Am plâns și m-am rugat, știind că trebuie să iau o decizie. „Doamne, de-abia mai pot suporta această luptă. Dacă nu faci o minune curând, voi fi nevoită să îi curm suferința.”

Eram disperată. Îl imploram pe Domnul. Dar, cum de îndrăzneam să mă rog pentru o găină, când lumea toată este plină de suferințele foamei, ale bolii, ale accidentelor, ale mariajelor destrămate, ale copiilor cu probleme, ale persecuției și nu numai? Eram tentată să renunț.

A fost emoționant pentru mine momentul când mi-am apropiat capul de al ei; și dacă aș fi avut puțină credință, aș fi vrut să-i transmit vindecarea așa cum s-a întâmplat cu femeia care s-a atins de marginea veșmântului lui Isus. Îmi doream ca atunci, pe loc, credința mea în Isus să aibă efect asupra găinușei precum a făcut Elisei cu fiul sunamitei atunci când l-a înviat din morți. „Ok, micuța mea, și tu Îi ești dragă Domnului precum toate creaturile lui.” Apoi m-am rugat: „Doamne, ajută necredinței mele!”

Am ridicat prosopul și am aruncat o privire. „Doamne, Doamne!” am strigat cu reverență. Un ou era pe jumătate ieșit. „Doamne, ești atât de binevoitor să-mi încurajezi credința!” Am acoperit-o din nou și am continuat cu laudele pentru Dumnezeu cu toată inima mea. În treizeci de secunde am aruncat iar o privire. Ouase un ou!

O săptămâna mai târziu era aproape vindecată și a început să facă ouă zilnic. Am învățat că a crede în Dumnezeu nu se bazează pe lucrul sau persoana pentru care mă rog, ci pe credincioșia Celui către care îmi înalț rugăciunea. Cu compasiune, El S-a aplecat spre mine și mi-a arătat că este important să cred în El.

Merrilou Wilder Inks

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO