Probleme cu instalația - Devoțional femei. Odată cu această experienţă, textul din 1 Corinteni 6:19 a căpătat o nouă semnificaţie în viaţa mea. Într-adevăr, trupul meu este templul Duhului Sfânt şi ar trebui să fie menţinut într-o stare bună de funcţionare. Acum, aceasta este singura mea motivaţie pentru a trăi şi a mă hrăni sănătos.

Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuieşte în voi şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri? – 1 Corinteni 6:19

În copilărie, mi-am dat seama destul de repede că alegerea nu era o înzestrare a mea. De fapt, când ni se cerea să alergăm pe distanţe lungi în liceu, îmi lua mult timp să ajung la finalul cursei. Până ajungeam înapoi la terenul şcolii, toate ghiozdanele dispăreau, doar al meu rămânea. Asta pentru că era atât de târziu, încât şi paznicul şcolii plecase deja. Această experienţă m-a descurajat şi nu am mai participat la activităţi sportive.

Din fericire, m-am căsătorit cu un bărbat foarte preocupat de sănătate. Pentru liniştea familiei, am fost de acord să îl însoţesc în lungile lui plimbări. De asemenea, consumam smoothie-uri şi mâneam foarte multe legume, adoptasem stilul de viaţă sănătos pe care îl promova el.

Testul credincioşiei şi al angajamentului meu faţă de acest stil de viaţă sănătos a fost dat atunci când soţul meu a plecat într-o călătorie trei săptămâni. Cât a fost plecat, nu a mai fost nevoie ca în fiecare dimineaţă să îmi fac un smoothie de fructe! În sfârşit, puteam dormi douăzeci de minute în plus! Nu a mai fost nevoie să fac jogging în căldura toridă şi umedă. Puteam consuma liniştită pâine albă şi era atât de gustoasă!

Dar, după doar o săptămână, am observat că nu mă mai simţeam la fel de plină de energie ca înainte. Am început să simt o durere ascuţită în abdomen. A trebuit să fiu dusă de urgenţă la spital cu ambulanţa. După o săptămână de analize, timp în care nu am putut mânca nimic, rezultatele arătau că este o problemă la sistemul meu digestiv. Toate metodele de eliminare a toxinelor acumulate au dat greş. Operaţia era singura soluţie.

În acel punct mi-am dat seama că trebuia să adopt şi să menţin un stil de viaţă sănătos!

Odată cu această experienţă, textul din 1 Corinteni 6:19 a căpătat o nouă semnificaţie în viaţa mea. Într-adevăr, trupul meu este templul Duhului Sfânt şi ar trebui să fie menţinut într-o stare bună de funcţionare. Acum, aceasta este singura mea motivaţie pentru a trăi şi a mă hrăni sănătos.

Eugenia Mzikazi Bhebhe

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO