Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor. – Matei 18:20

Pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea. – Ioan 15:16

Uau! Încă o minune! Kathy, o tovarăşă de rugăciune dragă sufletului meu, m-a sunat cu o cerere pentru rugăciune şi cu o făgăduinţă biblică pe care voia să o vadă împlinită. De fiecare dată când sună ea, Dumnezeu pare că aşteaptă undeva pe-aproape ca să înfăptuiască o minune uimitoare. De această dată, Dumnezeu deschidea calea pentru un nou proiect misionar roditor pentru micuţa noastră „biserică din pădure”.

Kathy a simţit îndemnul să comande materiale pentru seminare de la o organizaţie care ajută oamenii să se recupereze în urma dependenţelor. Acest seminar era exact lucrul de care aveam nevoie în comunitatea noastră. Deşi Kathy comandase cărţile şi materialele destul de devreme, acestea nu au ajuns, iar programul nentru comunitate urma să înceapă în doar două zile.

Făcuserăm reclamă peste tot în zonă. Vestea despre un program de paisprezece săptămâni cu patru grupe de lucru s-a răspândit rapid şi mulţi oameni nerăbdători veneau să se înscrie în speranţa că pot primi ajutor. Acum mai erau doar două zile nină la data de începere şi încă nu aveam materialele. I-am contactat pe membrii bisericii şi am demarat un lanţ de rugăciune stăruitoare pentru directoarea programului şi pentru scumpa mea tovarăşă de rugăciune. Apoi – lăudat fie Domnul! – cu o zi înainte de deschidere, a ajuns o cutie destul de voluminoasă din partea respectivei organizaţii, plină cu atât de necesarele manuale de lucru şi cu alte materiale.

Kathy, cu dureri din cauza unor spasme la coloana vertebrală, i-a întâmpinat pe participanţi cu zâmbetul pe buze. Cât de dornici erau să pună capăt luptelor cu dependenţa! În timp ce Kathy stătea curajoasă în faţa cursanţilor, eu m-am furişat afară şi am început să mă rog pentru tovarăşa mea de rugăciune. De îndată, durerea și dispărut şi ea a reuşit să ducă la bun sfârşit cursul. Multe minuni s-au întâmplat pe toată perioada acelor seminare.

Cu adevărat, Dumnezeu încă face minuni când tovarăşii de rugăciune petrec timpul unii cu ceilalţi şi cu Dumnezeul lor. „Mai bine doi decât unul, căci iau o plată cu atât mai bună pentru munca lor” (Eclesiastul 4:9). Dacă nu ai o tovarăşă de rugăciune, găseşte-ţi una şi apoi poţi fi martoră la ce face Dumnezeu ca răspuns la rugăciunile înălţate cu credincioşie şi stăruinţă.

Patty L. Hyland

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO