Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. – Psalmii 91:11

În urmă cu câţiva ani, familia noastră a fost invitată să ia parte la ziua de naştere a unui copil de cinci ani la un complex cu ape termale. La acea vreme, copiii mei aveau şapte, cinci şi doi ani.

Erau foarte mulţi copii care trebuiau supravegheaţi, aşa că am ales să nu înot. În schimb, am stat şi am supravegheat toţi copiii preşcolari care se jucau în piscina pentru copii.

După cum bine ştie orice mamă, copiii mici se pot face nevăzuţi foarte repede. Dar foarte repede. Stăteam şi mă uitam la toţi copiii, care păreau fericiţi să se joace în apă.

Apoi ceva m-a făcut să mă întorc şi să mă uit înspre piscinele mai adânci. Acelea erau piscine în care ajungeau înotătorii adulţi când ieşeau din toboganele mari cu apă.

Atunci l-am zărit pe fiul meu de doi ani. Cumva a reuşit să iasă din piscina copiilor şi acum stătea pe marginea uneia din piscinele în care săreau adulţii.

De acolo a sărit în piscină! Nu îmi venea să cred!

Mi se părea că mă mişcăm cu încetinitorul. Am început să alerg şi să strig: „Scoateţi copilul din piscină!” Dar singurele persoane care mă puteau vedea erau două doamne de pe cealaltă parte a piscinei, care stăteau de vorbă. Deoarece ele erau în apă nu puteau să îl vadă pe băieţelul meu. Tot ce puteau vedea era o femeie nebună care alerga înspre ele şi ţipa! Nu mai era nimeni în jur să mă ajute.

Am simţit că a durat o veşnicie să ajung la piscinele cu tobogan. Cu cât mă apropiam mai mult, vedeam ochii mari ai băieţelului meu care priveau din apa adâncă.

Chiar atunci au apărut din senin doi bărbaţi. Unul dintre ei s-a aplecat în piscină şi l-a scos pe băieţel afară. L-am luat în braţe şi am strigat: „Este al meu!” L-am ţinut strâns. Când m-am întors să le mulţumesc celor doi salvatori din spatele meu, dispăruseră deja. Tot ce pot să spun despre ei este că erau doi bărbaţi cu părul închis la culoare. Nu mi-au spus nici măcar un cuvânt. Au apărut foarte repede, parcă din senin, pentru a-l salva pe băiatul meu şi la fel de repede au şi dispărut.

Până în ziua de astăzi, eu cred din toată inima că Dumnezeu a trimis doi îngeri ca răspuns la rugăciunea mea.

I-ai mulţumit lui Dumnezeu astăzi pentru îngerii Săi protectori din jurul familiei tale?


Donna Engu

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO