Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima. – Psalmii 37:4

Doamne, iar trebuie să ne mutăm. Nu îţi cer o casă mare, dar vreau totuşi să-Ţi cer o favoare. Ştii, despre locul în care o să ne mutăm… se poate, te rog, să fie un apartament sau o casă pe o stradă care are nume de floare? Mi-ar plăcea foarte mult!”

Pe de altă parte, soţul meu se ruga: „Doamne, trebuie să ne mutăm de aici. Chiria în zona asta se măreşte în disperare. Tată, tu ştii suma maximă pe care o putem da pe chirie, aşa că, Te rog, ajută-ne să găsim locuinţa adecvată exact la preţul ăsta.” Ne-am rugat în numele lui Isus.

O săptămână mai târziu, în cadrul unei întâlniri pentru femei, participantele s-au rugat şi ele ca Dumnezeu să ajute familia noastră să găsească o nouă locuinţă. După câteva zile, coordonatoarea Departamentului Misiunea Femeii l-a sunat pe soţul meu şi i-a spus că ea şi soţul ei ar vrea să ne închirieze casa lor. Ne-am uitat pe internet cum arată casa și – uau! – era imensă. Văzusem case mai mici decât aceasta la nişte preţuri mult mai mari decât ne permiteam. Totuşi, din politeţe, am căzut de acord să mergem şi să vedem casa.

Doamna ne-a întâmpinat şi a început să ne prezinte casa aceea mare şi frumoasă. Ştiind că nu ne permiteam să locuim acolo (chiar dacă vedeam avantajele), turul a fost un adevărat chin pentru noi. La final, ne-am aşezat cu toţii în sufragerie, iar soţul meu a pus întrebarea capitală: cât era chiria pentru casă. Fără ezitare, doamna a rostit exact suma în legătură cu care se rugase soţul meu că ar fi o chirie rezonabilă pentru noi. Cei doi soţi nu cereau niciun cent mai mult sau mai puţin. Dumnezeu trebuie să fi zâmbit văzându-ne expresia de pe faţă.

– Vreţi să vă rugaţi cu privire la acest lucru? a întrebat doamna.

– Sora noastră de credinţă, i s-a adresat soţul meu, ne-am rugat deja. Luăm casa!

Ulterior am aflat că şi ea se rugase – ca să le acceptăm oferta.

Ne-am luat la revedere, am urcat în maşină, ne-am îndepărtat un pic, apoi ne-am oprit pur şi simplu să-I aducem laudă lui Dumnezeu. Am strigat. Am râs. Am plâns cu un sentiment de uşurare şi uimire că Dumnezeu ne dăduse o casă frumoasă la preţul care trebuia – şi pe bulevardul Magnolia.

Nu ezita să Îi spui lui Dumnezeu tot ce ai pe inimă. El ţine cont de detalii!

Sayuri Ruiz Rodriguez

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO