Domnul însuşi va merge înaintea ta. El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta! – Deuteronomul 31:8

Soţul meu a fost detaşat cu serviciul într-un oraş îndepărtat. A venit clipa să ne mutăm, dar auziserăm că nu existau case de închiriat în acel oraş. Totuşi am mers înainte şi am dat spre închiriere casa noastră unei familii care aştepta să o ocupe în scurt timp.

Ne întrebam ce-o să facem, deoarece fiul nostru mai mare, care era la facultate, ne anunţase că, într-o lună, va veni să locuiască cu noi, iar noi încă nu găsiserăm o casă. Întrebarea era unde şi când o să găsim. Soţul meu m-a asigurat că, dacă Dumnezeu ne vrea acolo, o să meargă înaintea noastră şi o să pregătească o casă.

Într-o dimineaţă, ne-am trezit, ne-am rugat împreună şi ne-am hotărât să demarăm căutările. Era un salt prin credinţă, iar noi eram convinşi că rugăciunile ne fuseseră deja ascultate. Când am ajuns în oraşul respectiv, am întrebat dacă sunt proprietăţi de închiriat. Răspunsul a fost negativ. Totuşi cineva ne-a spus că un domn construia o casă pentru fiul lui aflat în străinătate, dar cine ne spusese nu era convins că acel proprietar era dispus să închirieze. Am luat numele persoanei şi ne-am pus pe căutat.

Când am ajuns la şantier, soţul meu şi-a dat seama că îl cunoştea pe bărbat; în mod neaşteptat, acesta nu a fost surprins să ne vadă. De fapt, ne-a spus că s-a gândit recent la noi, pentru că fiul lui îl sunase de curând şi îi spusese că nu se întoarce acasă. Cum auzise că noi urmează să ne mutăm în oraş, considerase că acea casă pe care el o construia avea să fie perfectă pentru noi. Mai avea câteva finisaje şi ne lăsa să ne mutăm.

Dumnezeu lucrează în mod misterios prin minunile Sale. Ne-am putut muta mai repede decât anticipaserăm. Am fost convinşi mai mult decât oricând că Dumnezeu chiar împlineşte cuvintele: „Domnul însuşi va merge înaintea ta, El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta!” Binecuvântat să fie numele Domnului! Să continuăm să ne punem credinţa în El permanent, deoarece cuvintele Sale se dovedesc adevărate întotdeauna.

Shirnet Wellington

Acest articol face parte din cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn

 

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO