Vindecă-mă Tu, Doamne, şi voi fi vindecat. (Ieremia 17:14 p.p.)

Slavă, mărire şi laudă fie aduse Domnului, Dumnezeului nostru, pentru vindecarea fetei mele!

Fata mea, Laura, este plecată în Anglia de cinci ani. În anul 2012, a venit în vacanţă cu familia acasă, la Oneşti. Avea dureri foarte mari de cap şi greţuri, vărsături, ameţeli, amorţeli ale mâinilor şi picioarelor. Fusese la diferiţi medici în Anglia, dar nimeni nu depistase ce avea.

Noi, părinţii, ne-am hotărât să mergem cu ea la Bacău pentru investigaţii şi RMN. Când am venit cu analizele la medicul neurolog care ne dăduse trimiterea, acesta ne-a recomandat să mergem cu fata la Iaşi. Se indica o intervenţie chirurgicală, dar, pentru că fetei îi era foarte rău, a stat patru zile pe un tratament perfuzabil.

Înainte de a pleca, ne-am adunat mai mulţi pentru o oră de rugăciune acasă la Laura. Eram în total 15 persoane, care ne-am rugat fierbinte pentru ea. Chiar din seara aceea, Laura s-a simţit mult mai bine. Am încurajat-o să se încreadă în Dumnezeu, să se roage Domnului şi să-I ceară răspuns.

La ora 3 din noapte, a avut un vis. Se făcea că era într-o groapă adâncă şi atât de întunecoasă că nu se vedea nimic. Cineva i-a zis: „Îţi întind mâna, apucă-te de ea!” Şi a fost scoasă din groapă. Dimineaţa, când mi-a povestit visul, am ştiut că Dumnezeu a vindecat-o. În dimineaţa aceea, am plecat la medicii din Iaşi. După ce au consultat-o şi au studiat RMN-ul, i-au spus că nu este caz de operaţie. I-au dat o reţetă pentru trei luni. De atunci, fata noastră s-a simţit foarte bine. Domnul a vindecat-o total.

Îi mulţumim lui Dumnezeu, care ne-a ascultat rugăciunile – atât ruga noastră, a părinţilor, cât şi ruga ei şi a celor care s-au rugat împreună cu ea. Dumnezeu există, El răspunde şi, dacă este după voia Lui, poate să-i vindece pe cei care au încredere în El.

„Hristos este astăzi acelaşi Medic plin de compasiune care a fost şi în timpul lucrării Sale pământeşti. În El se găseşte balsam vindecător pentru fiecare boală, putere întăritoare pentru orice neputinţă. Ucenicii Săi, astăzi, trebuie să se roage pentru cei bolnavi cu acelaşi zel cu care s-au rugat ucenicii din vechime. Şi vor avea loc vindecări; căci rugăciunea credinţei îi va salva pe cei bolnavi.” (Ellen G. White, Divina vindecare, p. 165)

Ajută-ne, Doamne, să venim cu cererile noastre la Tine! Avem credinţă că Tu ne asculţi rugăminţile, pentru slava Ta şi după voia Ta! Îţi mulţumim şi Îţi aducem toată lauda şi onoarea!

Maria Vişan, Oneşti, Moldova

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO