Uitaţi-vâ la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră şi nici nu strâng nimic în grânare, şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele?

(Matei 6:26)

Eram atât de fericită pentru ce făcuse Dumnezeu pentru mine! Aş fi strigat în gura mare şi aş fi spus tuturor cât de minunat este Domnul meu. Într-o zi, eram la masă cu această colegă care mă ajutase cu o vorbăbună la timpul potrivit şi cu o altă colegă dragă sufletului meu; am dorit sa îi povestesc ce minune a făcut Domnul pentru mine.

În timp ce li povesteam s-a cam supărat pe mine că nu i-am împărtăşit problema mea. I-am spus că am vrut ca Domnul să îmi dea banii de care aveam nevoie, şi El mi i-a dat.

Aveam rezolvată situaţia pe un semestru, dar mai erau încă trei de rezolvat. După ce i-am povestit experienţa mea, am văzut că această colegă a început să dea telefoane pentru mine. Mi-a spus că se poate apela la Departamentul Misiunea Femeii de la Uniune pentru asemenea cazuri. Nu voiam să îmi fac speranţe, ci doar să mă rog şi să Se ocupe El de problema mea. După câteva zile, mi-a spus că nu se mai poate face nimic pentru semestrul în curs, că dosarele se depun cu un an înainte, pentru a putea fi aprobate. Dar ne rugam în continuare. După vreo două săptămâ a venit la mine cu 250 de euro, banii necesari pentru semestrul al doilea.

Waauuu!!!! a fost reacţia mea.

Îi avea de la mama ei, pentru mine. Pe ea a sunat-o primai dată, pentru i a se informa unde să sune pentru a face rost de bani pentru mine. Când a văzut că nu se poate face nimic pentru semestrul în curs, a hotărât să îmi dea ea din propriile economii, deşi nici ea nu este o persoană avută. Slavă Domnului! Ştiu că El o va binecuvânta cu mult mai mult decât mi-a dat ea mie, pentru ca să fie lăudat Numele Lui. Încă o dată, Domnul mi-a arătat că El are bani şi că vrea să fie Sponsorul meu.

Colega mea s-a ocupat apoi şi de dosarul care trebuia depus la Departamentul Misiunea Femeii al bisericii şi, în scurt timp, am primit aprobarea şi pentru al treilea an de studii. Prin intermediul bursei oferite de la nivelul Conferinţei Generale şi Diviziune, am primit 1000 de dolari. În câteva luni am primit de la Domnul banii pentru doi ani de studii, bani pentru licenţă şi încă ceva pentru cazare la şcoală pe timpul sesiunii.

Vă încurajez să aduceţi înaintea lui Dumnezeu toate cererile voastre, cu mulţumiri, şi să credeţi că El vă ascultă şi vrea să vă răspundă. Te laudă sufletul meu, Doamne, pentru că eşti atât de bun cu mine!

Andreea Vitan, Bucureşti

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO