De două ori la rând

Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. – Psalmii 34:7

Au trecut doar patru zile de când Domnul l-a salvat pe soţul meu de la o moarte îngrozitoare chiar pe proprietatea noastră. Domnul l-a scos din grădină chiar înainte ca un copac mare de papaya să cadă în curtea din spate, exact unde lucra soţul meu.

La ora 3:50 m-am trezit să îl însoţesc pe soţul meu la staţia de autobuz. Călătorea înspre Ouagadougou, capitala statului Burkina Faso, pentru a organiza o întâlnire a prezbiterilor. În seara anterioară ne duseserăm la culcare foarte târziu, pentru că a trebuit să pregătim totul pentru călătorie. Staţia este la doar doi kilometri de locuinţa noastră, aşa că mi-am luat rămas-bun şi m-am întors să mai dorm puţin înainte de a-mi începe ziua.

La 5:07, soţul meu mi-a trimis un mesaj, spunându-mi că autobuzul plecase în siguranţă la drum. Eu eram deja trează şi îl ajutam pe băiatul meu să se pregătească pentru şcoală.

La 7:15 mă pregăteam să plec la serviciu. Soţul meu mi-a trimis următorul mesaj: „Doar ce am evitat un accident grav. Frânele autobuzului nostru au cedat. Domnul m-a păzit din nou.” L-am sunat pe soţul meu pentru a aflat amănunte. El mi-a spus: „Dacă nu ar fi fost mâna Celui Atotputernic, ne-am fi ciocnit de o cisternă cu combustibil.”

Da – într-o cisternă cu combustibil! Cred că şi tu ştii ce se întâmplă când o maşină loveşte o cisternă plină cu combustibil! Mai târziu am aflat – după ce pasagerii s-au liniştit – că frânele au fost reparate şi toţi, inclusiv soţul meu, s-au întors în autobuz pentru a-şi continua călătoria – că atât martorii oculari, cât şi şoferul autobuzului au mărturisit că doar o mână invizibilă a dus acel autobuz în siguranţă într-un refugiu, chiar înainte de a se lovi de cisterna cu combustibil.

Din nou, Domnul l-a păzit. A doua oară în acea săptămână, îngerul Domnului l-a înconjurat pe soţul meu şi l-a scăpat de moarte.

Dragi surori, Dumnezeul nostru încă se ocupă de salvarea copiilor Săi – Daniel din groapa leilor înfometaţi, Iona din pântecul balenei şi soţul meu de la moarte, de două ori la rând. Dumnezeu te poate salva şi pe tine. Predă-ţi toate aspectele vieţii tale în grija Lui, astăzi, şi El te va călăuzi şi te va salva!

Tabita Kra

Cursuri pentru sănătate spirituală SOLASCRIPTURA.RO

Urmărește devoționalul video, precum și alte resurse creștine, pe youtube.com/resurse

Gândul de dimineață a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO