Domnul să-ți fie desfătarea și El îți va da tot ce-ți dorește inima.
Psalmii 37:4

Eram la școala tehnică și învățam programare pe calculator pe vremea când calculatoarele nu erau deloc ca în ziua de azi. Nu am fost o persoană fericită. Când școala tehnică s-a terminat, m-am îndreptat spre Baza Forțelor Aeriene Carswell, la vest de Fort Worth și la mai puțin de treizeci de mile de locul unde mi-am început călătoria. După câte se părea, obiectivul meu de a trece dincolo de granița Texasului nu se îndeplinea.

Și apoi s-a întâmplat. La mai puțin de cinci luni după ce am intrat în Forțele Aeriene, am primit un telefon care avea să-mi influențeze restul vieții. Într-o dimineață, am răspuns la telefon și am auzit cuvinte care au rămas adânc întipărite în memoria mea. Ofițerul de rotație a spus: „Avem un post vacant pentru un programator de calculator la Baza Forțelor Aeriene Wiesbaden, din Germania. Cred că este timpul să trimitem o femeie, iar tu ești singura femeie programator din bază”. Abia l-am lăsat să rostească următoarele cuvinte când m-a întrebat dacă aș fi interesată înainte de a exclama: „Da!” Țineți minte, asta se întâmpla în 1967, înainte ca libertatea femeilor să fie privită ca fiind importantă. Faptul că s-au gândit măcar să trimită o femeie m-a uimit. Faptul că eram singura femeie programator din bază m-a uimit și mai mult.

Până la finalul anului 1967, am zburat la Frankfurt, Germania. Încă o dată, cunoscuții fluturi în stomac și bătăile inimii au făcut un duet, în timp ce mă ciupeam ca să mă asigur că nu visez. Eram acolo, nu numai că eram la prima misiune, dar aveam mai puțin de opt luni de serviciu și coboram din avion în Germania. În timpul cât am servit în Europa, am avut ocazia să călătoresc în Elveția și în Olanda. A fost o experiență memorabilă, pe care nu am uitat-o niciodată.

La câțiva ani după ce m-am întors din Germania, mi-am dat seama ce făcuse Dumnezeu. Cât de minunat a fost din partea Lui să orchestreze ceea ce de atunci am numit „triunghiul Texasului” ca o modalitate de a arăta atingerea Sa personală în viața mea. Am învățat că, indiferent cum arată lucrurile din perspectiva mea, Dumnezeu știe exact ce face și pot avea încredere în El.

El cunoaște dorințele inimilor noastre. Să alegem să ne încredem în El, zi de zi, bucurându-ne profund de prezența Sa. Iar la timpul Său, El Își va desfășura planurile Sale pentru viețile noastre. 

autor: Sharon Clark

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO