Îngerul Domnului tăbărăște în jurul celor ce se tem de El și îi scapă din primejdie.
Psalmii 34:7

Când m-am mutat dintr-un apartament într-o casă, am cerut celor de la mutări să transporte toate lucrurile mai grele pentru mine. Era vineri după-amiază târziu, așa că am planificat să mă întorc la apartament duminică pentru a termina de mutat restul. Vineri seara eram epuizată. Era frig, așa că am dat drumul la calorifer. În timp ce mă rugam la telefon cu o prietenă, abia îmi puteam ține ochii deschiși. Ne-am spus noapte bună și am adormit. Am dormit ca un bebeluș. A fost cel mai bun somn pe care l-am avut de ceva vreme. Am dormit toată noaptea, ceea ce este puțin neobișnuit pentru mine, și am continuat să dorm și în timpul unui grup de rugăciune matinal la care particip.

În cele din urmă, am fost trezită de telefonul care suna. Era cineva din grupul de rugăciune care mă invita să mă alătur serviciului de închinare prin telefon cu biserica lor. Se părea că lumea se oprise din cauza COVID-19. M-am bucurat de un Sabat grozav de părtășie la telefon cu familia bisericii.

În acea seară, înainte de a mă băga în pat, așa cum obișnuiesc, am îngenuncheat la căpătâiul patului meu și I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru ziua aceea și L-am rugat să trimită îngerii Săi să mă vegheze și să mă protejeze în timp ce dorm. Înainte de a termina rugăciunea, dintr-un motiv oarecare, I-am cerut din nou să trimită îngerii Săi să mă vegheze și să mă protejeze în timp ce dorm.

Câteva ore mai târziu, m-am trezit și am simțit miros de gaz. Am rămas întinsă acolo, întrebându-mă dacă ar trebui să mă îngrijorez. Ceva mi-a spus să sun la compania de gaze. Am găsit numărul și am sunat. Mi-au spus să ies afară și să aștept sosirea lor. Am ieșit repede afară și am așteptat așa cum mi s-a spus. Când omul a sosit cu echipamentul său și a intrat în casă, aparatul a început să bipăie puternic. S-a apropiat de mine și mi-a spus: „Doamnă, casa dumneavoastră este plină de monoxid de carbon!” Aproape două ore mai târziu, mi-a spus că este sigur să reintru în casa mea.

A doua zi mi-am dat seama că acel apel telefonic din dimineața zilei de Sabat îmi salvase viața. Dacă nu m-aș fi trezit, aș fi rămas adormită, în timp ce ar fi continuat să se elibereze monoxid de carbon. Dumnezeu a răspuns rugăciunii mele din acea noapte și a trimis îngerii Săi să mă vegheze și să mă protejeze.                               

autor: Deniece G. Anderson

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO