Isus câştiga încrederea oamenilor

 Se răspândea tot mai mult vestea despre El, şi oamenii se strângeau cu grămada, ca să-L asculte şi să fie vindecaţi de bolile lor.

(Luca 5:15)

O biserică adventistă de ziua a şaptea s-a ocupat mulţi ani de asigurarea micului dejun, cinci zile pe săptămână, pentru o şcoală primară de stat. Ţara în care-şi desfăşura activitatea era foarte secularizată, dar exista o lege care prevedea ca fiecare şcoală de stat să primească fonduri pentru a avea un capelan, iar şcoala aceasta şi cetăţenii au solicitat un capelan de la această biserică adventistă (se întâmplă rar să fie solicitat de la o singură biserică). Capelanul are grijă de nevoile fizice, emoţionale şi spirituale ale elevilor şi chiar ale părinţilor şi ale altor aparţinători. Oportunităţile sunt extraordinare.

– Sunt încântat de colaborarea deosebită pe care o avem cu biserica dumneavoastră, i-a mărturisit directorul şcolii pastorului bisericii, în timpul unei vizite, şi ne-am dori ca şi alte biserici să se implice la fel de mult.

La plecarea din şcoală, coordonatorul Departamentului de relaţii publice al şcolii i-a mulţumit pastorului pentru activitatea bisericii şi la întrebat dacă putea veni la biserică într-o sâmbătă.

Studiul din această săptămână are ca temă câştigarea încrederii oamenilor cărora dorim să le slujim şi pe care dorim să-i apropiem de Hristos.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO