El te va acoperi cu penele Lui şi te vei ascunde sub aripile Lui. Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui! – Psalmii 91:4

Simţeam dureri abdominale severe şi aveam sângerări între menstre. Îngrijorat, soţul meu m-a programat la doctor pentru o ecografie. Deoarece soţul meu era în plină campanie de evanghelizare, el nu a reuşit să meargă împreună cu mine, dar a venit mătuşa mea.

După o ecografie de treizeci de minute, doctorul mi-a spus că vede o mică proeminenţă în uter. Nu era sigur ce era, aşa că mi-a recomandat să fac un test de sarcină. Am acceptat recomandarea şi, după rugăciune, am făcut testul de sarcină. „Sunteţi însărcinată în şase săptămâni”, mi-a spus doctorul când a ieşit. Am fost surprinsă şi fericită. Apoi mi-a spus şi restul veştii: „Sângerările pot fi o ameninţare, un semn de avort spontan.” Deşi ultima parte a veştii m-a întristat, eu şi soţul meu totuşi I-am mulţumit lui Dumnezeu şi ne-am rugat pentru sănătatea copilului. Doctorul mi-a prescris nişte pastile şi mi-a recomandat odihnă totală la pat. La acea vreme, soţul meu era în săptămâna a treia de evanghelizare. Cum vom putea supravieţui acestei situaţii? l-am întrebat eu pe Dumnezeu. Apoi, din cauză că durerile severe de spate şi sângerările continuau, am hotărât să mergem la un medic specialist două zile mai târziu. „Se pare că aveţi o sarcină extrauterină [în afara învelişului uterului],” mi-a spus ea. Eu şi soţul meu am postit şi ne-am rugat trei zile. Atunci am fost mângâiată de cuvintele din Psalmii 91:4, care m-au asigurat că mă pot încrede în Dumnezeu în situaţia mea.

La a doua vizită la ginecolog, ea mi-a confirmat că în trompa uterină stângă era un sac gestaţional şi că aveam nevoie urgentă de operaţie, în timpul căreia exista riscul să îmi pierd trompa stângă. Speriată, m-am rugat şi am plâns. O prietenă de familie care mă însoţea l-a sunat pe soţul meu şi i-a spus vestea. Şi el s-a rugat şi a plâns. Încă era la întâlnirile de evanghelizare. „De ce nu mergi la un alt ginecolog pentru o a doua opinie?” mi-a sugerat o prietenă apropiată. Aşa am şi făcut.

Noul doctor mi-a cerut să fac un test HCG sau hormonul sarcinii, iar rezultatul a fost negativ. El mi-a spus că suferisem un avort spontan şi nu mai aveam nevoie de operaţie. Am fost bucuroasă să îi dau soţului meu vestea că nu mai aveam nevoie de operaţie, totuşi a rămas o urmă de tristeţe din cauza pierderii sarcinii.

Eu cred că Dumnezeu ne-a auzit rugăciunile şi m-a scăpat de operaţie. El este gata şi doreşte să te scape şi pe tine de temerile tale. Îi vei permite să facă acest lucru?


Jenei A. N. Campbell McPherson

Devoționalul pentru femei a fost preluat de pe devotionale.ro.

Cursuri pentru sănătate spirituală pe SOLASCRIPTURA.RO